Mână-Țesute Dream Catcher Agățat De Perete Nordic Cameră Decor Acasă Boho Decor Ornament Dreamcatcher

Nou

13.95lei

Caracteristici:

1. Dreamcatcher: Fiecare dreamcatcher este fabricat din materiale de înaltă calitate, și pene naturale sunt sterilizate prin temperatură ridicată, ABS lustruit margele si metal de calitate superioară inele.

2. Frumos semnificație: frumos lucrate manual dream catcher poate elimina coșmaruri cu dimineața fotografii, filtru de vise, și să aducă diverse scene frumoase în visele tale.

3. Aplicarea pe scară largă: perfect dream catcher este potrivit pentru toate ocaziile, fie că este o nuntă, petrecere sau decor acasă, este alegerea perfecta.

4. Cadou: Manual dream catcher și hârtie kraft punga de cadou, fie că este vorba de copii sau de prieteni, este un mare cadou.

5. Mici și ușor de transportat: produsul este mic în dimensiuni, lumină în greutate, nu ocupă mult spațiu și este ușor de a lua.

Descriere:

Acest produs este un dream catcher tapiserii, realizate din materiale de înaltă calitate, pene naturale sunt sterilizate prin temperatură ridicată, ABS lustruit margele si metal de calitate superioară inele.

Caietul de sarcini:

Tip:steaua,bufnita,D7618(opțional)

Material: fir de Bumbac

Dimensiuni:100 cm(steaua),85 cm(bufnita),95 cm(D7618) (opțional)

Meșteșug: țesut de mână

Pachetul Inclus:

1 * Dream catcher tapiserie

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: vroom decor de perete, boho top, estetic decor dormitor, tag dream catcher, decorare camera accesorii vintage, macram, boho decor, Nordic, decor nordic, fata vaza.

Tip Steaua, bufnita, D7618(opțional)
ambarcațiuni țesut de mână
dimensiune 100 cm(star), 85 cm(owl), 95 cm(D7618) (optional)
Origine NC(de Origine)
Material Textile & Tesatura, Fir De Bumbac
Stil Pastorală

Scrie-ti parerea!

Mână-Țesute Dream Catcher Agățat De Perete Nordic Cameră Decor Acasă Boho Decor Ornament Dreamcatcher

Scrie-ti parerea!

Produse similare