Universal 12V Auto Car Hidden Internal Portable Durable Glass Screen Mount Radio Amplifier Aerial Antenna AM/FM Car Accessories

Nou

18.36lei

Caracteristici: de Brand nou și de înaltă calitate.Proiectat pentru a se potrivi în interiorul mașinii sau van și oferă o bună recepție radio.Built-in amplificator de putere pentru a crește puterea semnalului.Poate fi atașat la orice interior de sticlă.Potrivite pentru masina, rulota, barca, etc. Îmbunătățirea primi semnal wireless device.Se pot lipi de geamul mașinii, acoperiș, parbriz, etc. Acesta este un universal AM/FM antenă, care este ușor să se ascundă în automobile, camioane, și chiar cu barca.Ascunde oriunde, simplu cârlig-up-uri, coji de fructe și stick-ul, sticla, acoperis, plafon, interior masina, se monteaza pe orice suprafata.Radio AM - 535 khz la 1,7 mhz .Radio FM - 88 mhz la 108 mhz.Lungime cablu: aprox. 175CM.Tensiune de alimentare: 12V DC.Temperatura de lucru: -20 la 75 de grade C.

Pachetul Inclus: 1 x Radio Auto Antenă

NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Etichete: filter antena fm, cutie ascunse, masina dacia antena fm, antenna radio, activ radio antenna, auto fm, ham antena radio baofeng, dentare rvg, amplifica semnalul radio, antena de montare în mașină.

Tensiune DC 12V
Extern De Certificare De Testare CCC
Tip De Element Antene
Modelul Anului 2021
Numele Modelului 83263
Radio FM 88 mhz-108 mhz
Înălțime Element 0.5cm
radio am 535 khz la 1,7 mhz
Lățime Produs 0.5cm
Caracteristici Speciale Nici unul
Element De Lungime 175cm
Producatorul Auto Volkswagen
Tip De Material ABS
Frequence Range AM/FM
Temperatura De Lucru -20 la 75 grade celsius
Articol Greutate 85g
Potrivit pentru masina, caravana, Barca, etc
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Universal 12V Auto Car Hidden Internal Portable Durable Glass Screen Mount Radio Amplifier Aerial Antenna AM/FM Car Accessories

Scrie-ti parerea!

Produse similare