De Înaltă Presiune De Spălare Rotative Suprafață Aspirator Spalatorie Auto De Uz Casnic Artefact Telescopic Rotativ Mașină De Spălat Sub Presiune Pentru Karcher K1-K7

Nou

46.13lei

De uz casnic de Înaltă Presiune de Spălare Telescopic Rotativ de curățare de Suprafață pentru Karcher K1-K7 Serie de Spălat Mașini de Curățare Aparate

Caracteristică:

Suprafața filtrului proiectat pentru curățarea diferitelor zone de plat, inclusiv drumuri, terase, drumurile de acces și pavaj.

Rotative cu jet de curățare duză cu perie oferă o curățare mai eficientă soluție decât folosind standard de pistoale de pulverizare.

Echipat cu a extins pistol de pulverizare și adaptor de curatare pentru suprafete verticale, cum ar fi pereți și uși de garaj.

Potrivit pentru Karcher K1-K7 serie de declanșare mâner de pistol cu conector baioneta.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic De Inginerie

Dimensiuni:

Lungime tija: 435mm/17.13"

Diametru de masina de spalat: 240mm/9.45"

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Stâlp Telescopic

1 X Adaptor

[relateproductdetail/]

Etichete: perie de spălare auto, karcher masina de spalat cu presiune, perie auto, duza pentru umed, karcher masina de spalat cu presiune de curățare de suprafață t350, karcher aspirator cu filtru piese, karcher, k7 karcher, instituție de învățământ superior, car wash rod.

Utilizarea masina, PERETE, PODEA
Numărul De Model Telescopic
Origine NC(de Origine)
Lungime Tija 435mm/17.13"
Caracteristică Eco-Friendly
Diameter of washing machine 240mm/9.45"
Utilizare masina
Material Inginerie De Plastic

Scrie-ti parerea!

De Înaltă Presiune De Spălare Rotative Suprafață Aspirator Spalatorie Auto De Uz Casnic Artefact Telescopic Rotativ Mașină De Spălat Sub Presiune Pentru Karcher K1-K7

Scrie-ti parerea!

Produse similare