Inlocuire Tampoane Ureche față de Pernă Proteine Spumă cu Memorie din Piele Reparații de Piese pentru Corsair Virtuoz RGB Wireless SE Căști de Gaming

Nou

20.78lei

SZXEST Inlocuire Tampoane pentru Urechi Pernele de Acoperire cu Proteinele din Piele si Spuma de Memorie pentru Corsair Virtuoz RGB Wireless SE Cască Jocuri DOAR – Rotund (Negru)

Caracteristici Produs:

COMPATIBIL: Aceste inlocuire tampoane pentru urechi sunt compatibile cu Corsair Virtuoz RGB Wireless SE Căști de Gaming NUMAI. (NU SE potriveste Corsair alte serii)

PROTEINE din PIELE: Realizate din durabil și profesională-clasa de proteine din piele pentru utilizarea pe termen lung, înlocuirea ureche tampoane au o suprafață netedă și confortabil.

SPUMA de MEMORIE: Realizate din fermă din spumă cu memorie pentru blocarea zgomotului, va veti bucura de Virtuoz căști.

UȘOR de INSTALARE: vă Rugăm să căutați instrucțiuni video de pe Youtube, și urmați instrucțiunile, este ușor pentru a elimina vechi Virtuoz tampoane pentru urechi și instala cea mai nouă înlocuire pernuțe.

GARANȚIE: Fiecare ureche pad este atent verificate pentru defecte. 100% banii inapoi daca nu se potrivesc sau defecte!

SZXEST Pernițe de schimb pentru Corsair Virtuoz RGB Wireless SE cască Jocuri.

COMPATIBIL

Aceste inlocuire tampoane pentru urechi sunt compatibile cu Corsair Virtuoz RGB Wireless SE Căști de gaming NUMAI. (NU SE potriveste Corsair alte serii)

UȘOR DE INSTALARE

Ușor de instalat și de a folosi, tutorial video pot fi găsite pe Youtube.

SUNET ÎMBUNĂTĂȚIT

Spuma de memorie cu peste-ureche acoperire conceput pentru a spori zgomot blocarea oferă o experiență de ascultare.

CONFORTABIL SI DURABIL

Confectionata din material rezistent din piele si spuma de memorie, tampoane pentru urechi au o suprafață netedă și confortabil.

Garanție

Aceste Virtuoz inlocuire tampoane pentru urechi sunt acoperite cu SZXEST piese si manopera garantie pentru 12 luni de la data inițială de achiziție de la distribuitor autorizat și distribuitor.

Orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând și vom furniza cele mai bune servicii.

Etichete: bate studios 3, căști cu microfon pentru pc și telefon, 32gb ddr4 ram, tastatură desktop protector, beats studio banda de înlocuire, corsair pernuța căștii, steelseries arctis 3 pad, piese de căști beats studio, joc set cu cască, cafea machin.

Origine NC(de Origine)
Tip De Element Cască De Cazuri
Nume De Brand SZXEST
Pachet Da
Numărul De Model Corsair Virtuoz Căști Pernițe
Material Silicon

Scrie-ti parerea!

Inlocuire Tampoane Ureche față de Pernă Proteine Spumă cu Memorie din Piele Reparații de Piese pentru Corsair Virtuoz RGB Wireless SE Căști de Gaming

Scrie-ti parerea!

Produse similare