Popular Fir topit la Cald Pistoale de lipit Cu 7mm Bastoane Lipici Industrial Mini Pistoale Electrice de Căldură Temperatura Instrument DIY Meșteșug de Reparare

Nou

10.53lei

Descriere:

1. De ÎNALTĂ CALITATE----Acest produs este alimentat de o înaltă calitate baterie litiu.Built-in element de încălzire de metal, încălzire rapidă și durată lungă de viață.

2. De ÎNALTĂ EFICIENȚĂ----lipici stick se topește ușor atunci când este încălzit, cu puritate ridicată, textură transparentă, viscozitate bună și de lungă durată lipici.

3. PRACTIC MARE----pistolul De lipit este ușor și portabil, wireless de funcționare, convenabil și în condiții de siguranță.Rapid adeziv de presă, gata de utilizare.

4. De SIGURANȚĂ----lipici gura are un efect anti-opărire design, copiii pot, de asemenea, folositi-l cu incredere.

5. Semnalizator----atunci Când se utilizează-lumina albastră, de încărcare-lumină roșie, încărcare completă-lumina verde

6. APLICAȚIE----utilizate pe scară Largă pentru student manual, accesorii, jucării, obiecte de artizanat și alte DIY producție lipirea lucrări de reparații.

Notă: pistol de lipit trebuie să fie utilizat cu un lipici stick cu un diametru de 7mm.Ar trebui să fie plasate corect în timpul utilizării, pentru a preveni turnat lipici.

Caietul de sarcini:

Tip: Wireless Hot-Melt Glue Gun

Putere de lucru: 20W

Capacitate acumulator: 2400mAh

Tensiune De Încărcare: 3.6 V

Timp de încărcare: Aproximativ 3 ore

Timp de incalzire: 3 minute

Dimensiuni ambalaj: 16.5*13.5*5cm

Lipici Stick de Dimensiune: 7*200mm

Pachetul Inclus:

1* pistol de lipit

1* cablu de Încărcare

1* Instrucțiuni

Etichete: pistol lipici fierbinte, 7mm pistol de lipit, pistol silicon, pistol de lipit la cald se topesc, lipici fierbinte, pistol de lipit cu acumulator, se topesc, pistol de lipit de temperatură, smocuri arma covor, pusca pistol.

Timp de încărcare aproximativ 3 ore
Capacitatea Bateriei 2400mAh
Pachetul Inclus 1*pistol de lipit 1*cablu de Încărcare 1*Instrucțiuni
lipici stick de Dimensiune 7*200mm
Certificare Nici unul
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Charging Voltage 3.6 V
Numărul De Model -
Dimensiunea Pachetului 16.5*13.5*5cm
Tip Wireless Hot Melt Glue Gun
Timp De Încălzire 3 Minute
Origine NC(de Origine)
Putere de lucru 20W

Scrie-ti parerea!

Popular Fir topit la Cald Pistoale de lipit Cu 7mm Bastoane Lipici Industrial Mini Pistoale Electrice de Căldură Temperatura Instrument DIY Meșteșug de Reparare

Scrie-ti parerea!

Produse similare