50PCS 60ml de Unică folosință Parte Cupe Clar Porțiune Transparentă Trapezoidală Container pentru Jeleu Iaurt Spume Desert

Nou

33.44lei

Descriere

Acest produs include 50 de piese de cupe, realizate de grad alimentar.Porțiunea cupe sunt în siguranță și puternic.În plus, ei sunt anti-scurgere astfel încât odată ce acoperă cupe cu ei, nimic nu se va scurge sau toamna.Le puteți folosi pentru a stoca Jello-O, Sufleu de desert, mousse de ciocolata, de fructe, salate și gustări.

Caracteristici

- Culoare: așa Cum se arată.

- Dimensiune: 5 x 5 x 4,5 cm.

- Material: PS.

- Trapezoidal container proiectat păstrați alimentele pe care le păstrează în cupe de siguranță de la vărsarea.

- Le puteți folosi ca recipiente de unică folosință sau de reciclare cupe.

- Cupa set sunt transparente și puteți vedea cu ușurință ceea ce aveți stocate în ele, fără a fi nevoie pentru a deschide Capacul pentru a vedea conținutul lor.

- Magazin în ele niște răcoritoare jeleu sau ceva delicios sufleu de desert.De asemenea, puteți folosi pentru a stoca sosuri pentru salate, condimente, inghetata sau crema de ciocolata.

50 x cupe

Etichete: clar de unică folosință recipiente pentru alimente, cana din plastic, plastic cupe mousse, materiale plastice cupe parte, materiale plastice cupe de desert, pătrat de hârtie acoperi, de unică folosință desert ceașcă de plastic, personalizate pahar de plastic, cupa desert, de unică folosință din plastic transparent cană.

Material Plastic
Origine AE(de Origine)

Scrie-ti parerea!

50PCS 60ml de Unică folosință Parte Cupe Clar Porțiune Transparentă Trapezoidală Container pentru Jeleu Iaurt Spume Desert

Scrie-ti parerea!

Produse similare