AOMO Femei Print Carouri Rochie de Vară fără Mâneci fara Spate 2021 Moda de Vara Rochii Casual Vestido 4N71A

Nou

60.92lei

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.nbsp

2. Timp de livrare: Înainte de a ne putem livra comanda dumneavoastră, trebuie să vă pregătiți produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare, dar nu vă faceți griji, timpul obiceiul fi lung.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1.Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc!!!

2.Vă rugăm să donrsquot ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Etichete: rochie carouri, african rochie pentru plus dimensiunea femei, bao bao issey miyake, rochie casual, de culoare roz, xxi, luminoase puff maneca rochie, rochie de vara, rochie ziamonga, rochie casual, teen, croșetat rochie alb.

Tesatura Tip pânză
Varsta Varsta 18-35 Ani
Gen Femei
Nume De Brand AOMO
Origine NC(de Origine)
Profil Tip X
Maneca Stil Manșon De Puf
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Compoziția Materialului Fibre Sintetice
Silueta O-LINIE
Decolteu Strapless
Numărul De Model 4N71A
Data De Lansare Vara 2021
Tip Bretele
Sezon Vara
Talia Naturale
Stil Casual
Decor Backless
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Tip De Închidere Dantela
Material Poliester
Model Tip Carouri

Scrie-ti parerea!

AOMO Femei Print Carouri Rochie de Vară fără Mâneci fara Spate 2021 Moda de Vara Rochii Casual Vestido 4N71A

Scrie-ti parerea!

Produse similare