S20 Pro Smartphone 5.8 Inch Ecran Smartphone 512M+4G Smartphone Android 3D de Sticlă Placat cu Capac Spate Negru

Nou

140.86lei

Caracteristici:

1. Ecran lat de afișare și de reproducere superioară a culorilor face ecranul arata mai inalt si calitatea este mai bună.

2. Ca o picătură de apă pe ecran, de fiecare ecran luminos este o experiență de brand nou.5.8 inch full ecranul are un raport ecran de 91%, permițându-vă să experiență un câmp larg de vedere.În jocuri și clipuri video, conținutul este afișat mai mult, iar telefonul este încă mic și lumină.

3. Remodela Android de planificare a resurselor mecanism pentru a reduce foarte mult probabilitatea de stagnare și colaps, permițându-vă pentru a apuca plicuri roșu mai repede.Cheia de experiență între motoare de joc, joc pe scară largă jocuri, îmbunătățind considerabil viteza de rețea, rata de cadru și ecran de finețe.

Descriere:

Zero-lumina de recunoaștere a feței, zero-lumina de recunoaștere a feței poate întotdeauna cu exactitate recunoaște fețele, aducând experiență de deblocare de science-fiction.Zero-lumina fata de recunoaștere a ascuns în infraroșu, nu este nevoie să-orbire în mediu întunecat, și este mai ușor să citesc pe fața ta.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru

Model: S20 PRO

Dimensiune ecran: 5.8 inch

Memorie: 512MB+4G

Capacitate baterie: 1500mAh

Pachetul Inclus:

1 Set * S20 Pro Smartphone

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: platforma s20 acoperi, s20, generic smartphone caz, oukitel c19 pro, carcasa s20 acoperi, display doogee n20, philips smartphone caz, display galaxy s20, tws s20 acoperi, prim caz smartphone.

Numărul De Model S20 Pro 5.8 Inch
Nume De Brand EDUP
Origine NC(de Origine)
Certificare CE, Nici unul
RAM 512M+4G

Scrie-ti parerea!

S20 Pro Smartphone 5.8 Inch Ecran Smartphone 512M+4G Smartphone Android 3D de Sticlă Placat cu Capac Spate Negru

Scrie-ti parerea!

Produse similare