Banane Clip De Păr Întinde Lateral Dublu Femei Pieptene Parul Usor Parul Cret Gros Instrument De Styling Coada De Cal Mohawk Bun Dropshipping

Nou

10.87lei

Suport

Cu Ridicata/Cu Amănuntul/De Dropshipping

Ne vom asigura că avem stoc cu livrare rapida, și clienții care au nevoie de ea pot plasa comenzi imediat.

Dropshipping este extrem de binevenite,Fără factură sau materiale promoționale includedWe a se asigura că avem stoc cu livrare rapida, și clienții care au nevoie de ea pot plasa comenzi imediat.

Dropshipping este extrem de binevenite,comanda este procesată și expediată în termen de 24 de ore,Fără factură sau materiale promoționale incluse!!!

Parul Cret Se Luptă Rezolvat!Vintage Banane Clip de Păr este înapoi!Sale un design simplu, elegant și versatilitatea face un accesoriu de păr perfect pentru femeile de toate varstele.Puteți crea chic și coafuri rapide, cum ar fi o coada de cal, un coc, o jumătate-up, o panglica, etc.

Cu varfuri rotunjite, netede dinți și elastic, banane clip este practic pentru toate tipurile de păr și funcționează foarte bine pe texturate sau parul cret.Ea deține parul tau confortabil si ferm pentru toată ziua, fără a se încurca sau tragere.

Menține părul curat, FĂRĂ a parului marca!Ia al tău acum!

CARACTERISTICI:

Element Clasic În Stil

Banane Clip de Păr este de a face o revenire în 2021! Acesta este un simplu, retro accesoriu de par, care poate crea diferite stiluri, inclusiv un confortabil pierde coada de cal, un cret updo sau o panglica eleganta.

Confortabil Ține

Acesta dispune de un ultra-elastic banda de cauciuc, 20 de dinti cu varfuri rotunjite, care pot țineți ferm parul fara a se încurca sau tragere.Acesta poate aluneca lin și în afară, chiar și cu cea mai groasă bucle și spirale.

Accesoriu De Par Pentru Fete Leneș!

Pur și simplu deschideți clip, aduna parul împreună, și introduceți pieptene în părul tău.Aproape dintii de prindere elastic la partea cealaltă.Nici nu ai nevoie de o oglindă atunci când styling!

Pentru Toate Tipurile De Par

Ușoară și fină de așteptare pentru toate tipurile de păr, inclusiv drept, ondulat, cret, coily, subțire și păr gros.

CAIETUL de sarcini:

Dimensiune: 7.8 x 3.8 cm

Culoare: Negru/Albastru/Albastru Deschis/Roz/Bej

PACHETUL INCLUDE:

1 x Epocă Banane Clip de Păr

Etichete: fals bun mesa, oglinda de buzunar, compact mirror, simplu oglindă de perete, matrite de par clip, mohican, mohawk peruca, bun clip în, oglinda rattan, brazilian coada de cal.

Nume De Brand isfriday
Numărul De Model Noi
Forma Alte
Origine NC(de Origine)
Material Plastic

Scrie-ti parerea!

Banane Clip De Păr Întinde Lateral Dublu Femei Pieptene Parul Usor Parul Cret Gros Instrument De Styling Coada De Cal Mohawk Bun Dropshipping

Scrie-ti parerea!

Produse similare