1buc/lot de animale de Companie genunchiere Câine Bretele de Sprijin pentru Picior, gambă Folie Respirabil Prejudiciu Recupera Picioare Caine Protector de Sprijin Noi

Nou

17.82lei

corpul, td, th {

font-family: arial, helvetica, sans-serif;

font-size: 12px;

culoare: #636363;

}

body {

margin-left: 0px;

margin-top: 0px;

margin-right: 0px;

margin-bottom: 0px;

}

o {

culoare: #636363;

text-decorare: nici unul;

}

a:hover {

text-decorare: nici unul;

culoare: #636363;

}

a:active {

text-decorare: nici unul;

culoare: #636363;

}

i {

culoare: #BD1A1D;

font-stil: normale;

font-greutate: 700;

} 1buc animale de Companie genunchiere Câini Bretele de Sprijin Protector Instrument Comun pentru Picior Jaretului Folie

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Da cainele de sprijin suplimentar, astfel încât acestea să poată continua să se bucure de o viață fericită și activă.

2. Oferă protecție atunci când rana se află sub presiune și de a preveni leziuni și entorse, oferi maximum de sprijin și stabilitate.

3. Se poate oferi câini de protecție în timpul de formare sau de rănire.Auto-bandaje adezive nu se va lipi de par sau alte obiecte.

4. Confectionat din SBR material, moale, respirabil și rezistent la șocuri.

5. Folie genunchiere în siguranță în jurul valorii de glezna de-a lungul gleznei și fixați-l, bretele nu se va muta sau alunecare.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permită o ușoară abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Tip: Animale De Companie Genunchiere

Material: SBR material

Include: 1buc

Dimensiune: 2în mai sus de sus de la amanet 2în mai jos de jos de la amanet

S:14cm 8.3 cm

M:15.9cm 10.2 cm

L:17.8cm 13.3 cm

XL:19cm 15.9 cm

Pachetul Include:

1 x pet genunchiere

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.

Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.

Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.

Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: coapsa folie, câine pentru, dog, zmee câini, kawaii, bretele genunchi câine, pantaloni genunchiere, câinele picior de sprijin, bretele câine, câine.

Tip De Element Alte, KneePad
Origine NC(de Origine)
Material Alte, Spandex
Tip Câini

Scrie-ti parerea!

1buc/lot de animale de Companie genunchiere Câine Bretele de Sprijin pentru Picior, gambă Folie Respirabil Prejudiciu Recupera Picioare Caine Protector de Sprijin Noi

Scrie-ti parerea!

Produse similare