30 de metri Alb 315MHz 433,92 MHz Telecomanda cu 4 Canale Masina Telecomanda Usa Garaj Poarta Deschizator de Control de la Distanță pentru Aparate de

Nou

8.29lei

315MHz 433,92 MHz Telecomanda cu 4 Canale Masina Telecomanda Usa Garaj Poarta Deschizator de Control de la Distanță pentru Aparate de

Caracteristică:

Versiune imbunatatita, capacul din spate adaugă o baterie independentă compartimentul de original complet închise tip, iar bateria poate fi înlocuit cu ușurință atunci când bateria telecomenzii este epuizat, care este mai economic și ecologic.Telecomanda foloseste 12F683 principal cip de control și suportă programare on-line.Scrie în mod repetat.

Built-in EEPROM, puteți copia alte obișnuit telecomenzi cu aceeași frecvență, puteți șterge codurile și să învețe codurile în orice moment, este convenabil și rapid de utilizat, și poate fi folosit în automobile de control de la distanță, de control de iluminat, casa inteligentă de control de la distanță și în alte domenii.

Bună selectivitate și fără stăpân radiații suprimarea; bun oscilator local radiații suprimarea;

Caietul de sarcini:

Model: AK-KB-BYD-4

Culoare: Alb

Frecventa de lucru: 315 MHz / 433.92 MHz (opțional)

Putere sistem de alimentare: DC 6V (baterie buton 2016*2) de alimentare

Standby curent: 30 metri

Interval de temperatură: -20~+70℃, se poate lucra în mod normal, chiar și în mediu dure temperatura

Dimensiune produs: 60*34*12mm (inclusiv shell)

Greutate produs: 19g (inclusiv shell)

Funcție Descriere:

1. Cod clar de funcționare

Apăsați și țineți apăsat butoanele a și B din copia de control de la distanță, în același timp, până când indicatorul clipește rapid, și apoi apăsați scurt butonul de trei ori pentru a șterge codul (B buton a fost apăsat în timpul acestui proces).

2. Copiați codul de operațiune

Dacă telecomanda a verificat codul, codul trebuie să fie eliminate înainte de acest cod poate fi verificat.Operațiune specifică: Apăsați un singur buton de copiat de control de la distanță și copia de control de la distanță, în același timp, și eliberați cele două butoane de control la distanță până când indicatorul luminos de copia de control de la distanță modificări la rapid intermitent pentru echilibru, și codul de potrivire este de succes.Celelalte taste sunt, de asemenea, operate în ordine conform acestei metode până când toate cheile sunt copiate.

3. Codul de recuperare funcționare

Apăsați și țineți apăsat C și D butoane de copia de control de la distanță, în același timp, până când indicatorul luminos se aprinde intermitent rapid, puteți restabili control de la distanță de cod care a fost eliminat înainte.

Precauție:

Tensiunea de lucru nu poate depăși tensiunea nominală.

Într-un mediu cu mare interferențe radio, distanța de transmisie poate fi redusă.

Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Este interzis să-l folosească într-un mediu umed, în caz contrar aceasta poate provoca leziuni la distanță de control.

Notă:

Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente.

Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

1 X Control De La Distanță Pentru Aparate De

Etichete: gamepad ipega, 315 mhz, releu de control, gamepad mocute 058, joystick-ul wii, 433 control, 1ch, 315MHz, 230v telecomanda, cuțit comutator.

Origine NC(de Origine)
Utilizarea Comutator, Electric Usa
Nume De Brand ipega
Comunicare Wireless IR
Numărul De Model /
Certificare Nici unul

Scrie-ti parerea!

30 de metri Alb 315MHz 433,92 MHz Telecomanda cu 4 Canale Masina Telecomanda Usa Garaj Poarta Deschizator de Control de la Distanță pentru Aparate de

Scrie-ti parerea!

Produse similare