20cm din Fier Forjat Colivie în Formă de Desert Display Stand Decorare Tort Multi-Strat Suport Raft Metalic Banchet Consumabile

Nou

122.50lei

Descriere

Vrei sa arate tortul de ziua ta într-un mod unic?Acest tort display stand va fi o alegere excelenta pentru tine.Este confectionat din fier cu pentru pe termen lung utilizarea repetată.Cu delicate cușcă forma cu trei straturi tăvi, se pare super-lux și frumos.Acesta poate fi folosit la toate tipurile de evenimente si petreceri, precum tea party, botezuri, absolviri, nunti, Crăciun, ziua recunostintei sau pentru decor acasă.

Caracteristici

- Culoare: Auriu.

- Material: Fier.

- Dimensiune: Aprox. 20 x 20 x 40cm.

- Fabricat din materiale de Fier, acest fier colivie deserturi în formă de stea este durabil și de moda.

- Special colivie în formă de a face acest tort stand se poate folosi ca decor acasă.Pune niste tort , desert , foarte frumos si mai atractiv.

- Poate fi folosit ca standuri tort, prajitura iese, desert display stand, bomboane, cookie-uri sau pentru a servi pentru fructe.

- Minunat cadou pentru familie, prieteni.Ei vor fericit de a folosi acest suport pentru prezentarea gustări la nunti si petreceri și ceai după-amiaza platou de servire.

- Perfect pentru nunti, petreceri, petreceri aniversare sau orice alte evenimente.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, luminozității, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Lista de ambalare

1 x Tort Display Stand

Etichete: titularul suport tort de nunta, pentru standul de fructe, desert display stand, strat suport tort, desert de afișare, papagalul sta, arta sta, tort instrument, tort display stand, colivie suport tort.

Tip Tort De Instrumente
Certificare CE / UE, CIQ, CEE, FDA
Feture2 Colivie În Formă De
Origine NC(de Origine)
Material Metal
Feture1 fier forjat
Feture5 Banchet Consumabile
Caracteristică Eco-Friendly
Tort De Instrumente De Tip Standuri
Numărul De Model tort display stand
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Feture3 desert display stand
Feture4 Tort Multi-Strat Suport

Scrie-ti parerea!

20cm din Fier Forjat Colivie în Formă de Desert Display Stand Decorare Tort Multi-Strat Suport Raft Metalic Banchet Consumabile

Scrie-ti parerea!

Produse similare