500pcs Folie de Aluminiu, Hârtie, Folie de Aur de Hârtie Hârtie de Ambalaj Cadou Pachet cu produse Alimentare Hârtie pentru Ambalaj de Ciocolată (9x9cm)

Nou

28.06lei

Descriere

Acest produs este fabricat din prmium material, sigure, durabile, practice pentru utilizarea perioadă lungă de timp.Perfect pentru bomboane de ciocolată, bomboane și mai mult.Aceasta folie de hârtie poate încheia bomboane ferm și păstrați-l de umezeală și praf.

De asemenea, puteți face bomboane cadou mai mult mai atractiv în timpul Crăciun, de nunta, banqutes și în alte părți.

Caracteristici

- Culoare: Auriu.

- Material: Folie De Aluminiu.

- Dimensiune: Aproximativ 9x9cm.

- S-ar putea face delicioase bomboane sau ciocolată pare mai plăcută și decentă.

- Este sigur, fără gust, ecologic și durabil pentru mult timp de utilizare.

- Convenabil de a folosi: e ușor de conceput tot felul de forme care vă place.

- Perfect favoruri de partid: ideal pentru panificatie petrecere, aniversare, copil de dus, de nunta, ziua îndrăgostiților, cabină de duș de mireasă, tea party, aniversare, absolvire etc.

- Aceasta folie de hârtie poate încheia bomboane ferm și păstrați-l de umezeală și praf.

500 x folie de hârtie

Etichete: șervețele de hârtie tul, ciocolata de hârtie, steaua cadou wrap rola de hartie, hârtie de ambalaj cadou rola metru, ciocolata pentru copii, hârtie de ambalaj cadou rola de partid, aur doillies, mare de hârtie de ambalaj cadou roll, fețelor de masă din hârtie, șervețele, doillies dantela.

Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

500pcs Folie de Aluminiu, Hârtie, Folie de Aur de Hârtie Hârtie de Ambalaj Cadou Pachet cu produse Alimentare Hârtie pentru Ambalaj de Ciocolată (9x9cm)

Scrie-ti parerea!

Produse similare