48PCS Fată Băiat copil de dus Decoratiuni Bomboane de Ciocolata Sticla Botezul Favoruri de Crăciun, Halloween, Petrecere de Aniversare Cadouri Cutie Caz

Nou

58.04lei

Bomboane nostru sticle sunt utilizate pentru a împacheta bomboane, bomboane sau mici cadouri în pat duș, copiii\'s party, petrecere de nunta sau petrecere de aniversare.Ei au o hrănire sticla de design, cu frumoase bowknot, cristal ursul și decorarea panglici, arată foarte drăguț, dulce și delicat.Cu excepția pentru utilizarea ca o bomboana sticla, au, de asemenea, ar putea fi folosite ca decoratiuni mici, si 2 culori frumoase ar putea fi selectate.Astfel încât acestea sunt frumos si practic bomboane sticle.

Caracteristici: Fabricat din plastic de înaltă calitate, de mediu prietenos, sigur și durabil de a utiliza.Hrănire sticla de design, cu frumoase bowknot, cristal ursul și decorarea panglici, arată foarte drăguț, dulce și delicat.Perfect pentru ambalare bomboane, ciocolatele sau mici cadouri în petrecere copil de dus, copiii\'s party, petrecere de nunta, petrecere de aniversare etc. Dupa ce a mancat bomboane sau bomboane de ciocolată în sticlă, ai putea folosi pentru a păstra unele obiecte mici în viața de zi cu zi sau pune-l pe masă ca un decor.Un pachet de 12pcs bomboane sticle, 2 culori diferite(roz, albastru)ar putea fi pentru tine de a alege de la, culorile sunt foarte frumoase și dulci.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Plastic

Culoare: Roz, Albastru (Opțional)

Dimensiuni(Diam x H): Aprox. 4 x 9cm / 1.6 x 3.5 inch

48pcs x Copilul de Duș Sticle (Bomboane nu sunt incluse)

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Etichete: xs barbati tricou trandafiri de imprimare.

Material Plastic
Model Nici unul
Nume De Brand firlar
Ocazie Petrecere De Ziua, Ziua copilului, De Ziua mamei

Scrie-ti parerea!

48PCS Fată Băiat copil de dus Decoratiuni Bomboane de Ciocolata Sticla Botezul Favoruri de Crăciun, Halloween, Petrecere de Aniversare Cadouri Cutie Caz

Scrie-ti parerea!

Produse similare