Coreea Moda Cercei Fluture Pentru Femei Stras Stil Punk Fată Drăguță Zircon Cercei Stud Bijuterii Kpop 2021

Nou

8.12lei

Parametrii de produse

Dimensiune: 1.9 cm * 1.2 cm. * Notă: Există o ușoară abatere în manualul de măsurare, vă rugăm să consultați produsul real.Material: s925 argint ac, zirconiu, aliaj de cupru, stras.De argint 925 ac are o textura moale si este mult mai potrivit pentru organismul uman.Ureche pin este îndoit de la primirea produsului, vă rugăm să reglați ușor.S925 argint acul Nu este ușor alergice / de Îngrijire pentru urechi /Bună flexibilitate și tenacitate / confortabil de purtat.

Sfaturi

Cumpărătorul prieteni confruntat cu următoarele probleme și soluții după achiziționarea magazin de produse: 1. La sfârșitul perioadei de protecție de comanda / produs este deteriorat în timpul transportului.A: Nu pachetul primit → dispută → cerere de rambursare (Nu pachetului primit)→ Magazincredite.ro și oficiul poștal local confirma situația → rambursare.Elementele deteriorate primit în pachet → dispută → cerere de rambursare(Daune problema) → Magazincredite.ro confirmă situația bazat pe fotografie furnizate de către cumpărător → rambursare. 2. În țările cu o lungă perioadă de timp de transport, perioada pentru perioada de protecție este insuficientă.O: Contact magazin pentru a extinde scopul de protecție timp pentru tine. 3. Întâmpinat nici nesatisfăcătoare / situații neclare.A: vă Rugăm să ne contactați, vom oferi calitate, servicii post-vânzare.Magazin respectă cu strictețe Magazincredite.ro reguli.Magazin acordă prioritate pentru a proteja drepturile și interesele de cumpărători și prietenii, și oferă de înaltă calitate post-vânzare și service garanții pentru fiecare cumpărător și prieten.Pentru a îmbunătăți experiența de shopping de cumpărător prieteni.Magazin sprijină restituiri și nu se întoarce.

Etichete: blackpink lisa, fluture violet știfturi, kpop tricou, moda coreeană, bt21 perna, shell cercei fluture, bts kpop accesorii brpche, daisy bijuterii, ureche hoop, bts kpop.

Stil TRENDY
Urechea acului s925 argint ac
Numărul De Model Cercei Fluture
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand NorthGarden
Înapoi Găsirea Push-back
Tip De Element Cercei
Fine sau de Moda Moda
Gen Femei
Metale De Tip Aliaj De Cupru
Cercel Tip Cercei Stud
Material Cubic Zirconia, s925 argint ac, Zircon, Aliaj De Cupru, Stras
Forma\model Fluture

Scrie-ti parerea!

Coreea Moda Cercei Fluture Pentru Femei Stras Stil Punk Fată Drăguță Zircon Cercei Stud Bijuterii Kpop 2021

Scrie-ti parerea!

Produse similare