Zbura Acum Patch-Uri De Creativitate Autocolant Un Nivel Lavabil Diy Termică Apăsați Pe Vinil Hanorace Bluze Scrisoare De Patch-Uri

Nou

5.37lei

Achiziționarea Note: 1, Pentru mai mult de $7, trimite numărul de urmărire(cu excepția de la Distanță țară). 2, Vom sprijini Toate tipurile de Personalizat,dacă este necesar, contactați-mă.

Pentru Uz Casnic, Fiare De Călcat INSTRUMENT: 1, Călcat Pad 2, fiare de călcat Electrice( nu se calca cu aburi) 3, Separator de Hârtie PAȘI: 1,călcat Pad pe platforma. 2, Faianta hainele la Călcat pad. 3,modelul De pe poziția pe care doriți să inserați. 4, Rândul său, de pe aburi, temperatura la 140-160 grade. 5, 10-15 secunde, cu o bataie. 6, Rupe membrana. . 7, Dacă nu e de Călcat intact, repetați pasul 5. 8, felicitări, modele de finalizare.

Pentru Masini De Transfer De Căldură 1, Setare temperatură, căldură mașină de presă. 2, Hainele plat pe masa de Călcat. 3, Pune transfer de căldură, în sus modele. 4, Handes împingeți ferm în jos pentru 10 secunde. 5, Stânga handes, Rece, i-a rupt menbrance animale de companie. 6, modelele De pe haine membrana prezent.

Etichete: cat de patch-uri, broderie scrisoare, momeala cușcă, nava spatiala de jucarie, autocolant tricou, fier de autocolant, hoodi bărbați, dragon tricou, tricou casual, pânză de patch-uri.

Tip de en-Gros No
Numărul De Model 210322FDZ6657
Numele Patch-uri pentru haine
Un nivel de spălat Easy Print De Uz Casnic, Fiare De Călcat
Tip De Produs Patch-uri
Stil Fier-pe, DIY Tricou/Hanorac/Hanorace
Moda DIY Accesorii Căldură De Presă Appliqued
dimensiune as picture show
Setați Tipul Da
Caracteristică MANUAL, Eco-Friendly
Nume De Brand Colife
Origine NC(de Origine)
Technics TIPĂRITE, fier pe patch-uri

Scrie-ti parerea!

Zbura Acum Patch-Uri De Creativitate Autocolant Un Nivel Lavabil Diy Termică Apăsați Pe Vinil Hanorace Bluze Scrisoare De Patch-Uri

Scrie-ti parerea!

Produse similare