1buc Roz Abraziv Montat Piatra Pentru Instrumente Rotative Dremel Roata de Rectificat Cap Accesorii de Puncte Electric Lustruire Instrument de Putere

Nou

7.16lei

Caracteristici:

-T tip de Măcinare din Ceramică Cap,slefuire bit este mare pentru instrumente rotative .

-Realizate din material ceramic,pentru a alege de înaltă calitate abraziv si arbore de manevrat, de mare aderenta, bine coaxiality.

-Bună alegere pentru precizie de îndepărtare a materialului - formarea, modelarea, cioplire, acesta poate fi folosit în mobilier, artizanat și mucegaiuri etc.

-Cap de măcinare particule de mărime uniformă, abraziv nu este ușor să cazi, de Înaltă eficiență de lucru, perfecte de slefuire efect și folosind lungă de viață.

-Pentru taiere lemn, plastic, fibra de sticla si alte materiale .

-O piesă de mașină de găurit, mașină de frezat și electrice instrument de foraj, pot fi prinse în burghiu electric utilizat.

Caietul de sarcini:

Forma: T Tip

Material: Ceramica, Metal

Culoare: Roz, Argint

Diametru: 20mm/22mm25mm

Grosime:3mm/4mm/5mm

Coadă Diametru: 3mm/Aprox.1/8"

Cantitate: 1 buc

Pachetul Include:

1 buc de Măcinare din Ceramică Cap ca imagini arată

Notă:

-Vă rugăm să verificați cu atenție produsele aspectul, dimensiunea, forma și apoi compara produse originale inainte de a comanda, multumesc.

Fotografierea la lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.

-Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală produsul primit pot fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus.Vă rog să nu vă supărați, vă mulțumesc!

Etichete: dramel accesorii posturi de lucru, dremel piatra, dramel accesorii bijuterii, roz set de șurubelniță, roz set de scule pentru femei, dremel tools gold, burghiu mini, dremel set, dremel cap, cutie de unelte dremel.

Nume De Brand SI FANG
Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)
Tip Cap De Măcinare
Numărul De Model 3mm
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor

Scrie-ti parerea!

1buc Roz Abraziv Montat Piatra Pentru Instrumente Rotative Dremel Roata de Rectificat Cap Accesorii de Puncte Electric Lustruire Instrument de Putere

Scrie-ti parerea!

Produse similare