12 în 1 Tip C Hub USB Triplu Afișaj VGA, Ethernet Dual HDMI-USB Compatibil Adaptor de C Docking Station pentru Notebook-uri Desktop

Nou

138.78lei

Descriere:

12-în-1 de tip C hub include Ethernet/RJ-45 port, C-tip PD portul de încărcare, 2 porturi USB 3.0, 2 porturi USB 2.0, 2 4K rezoluție Compatibil HDMI ieșire video, VGA, Și Micro SD TF card de cititori, slot pentru card SD si slot pentru card TF poate fi folosit pe hub-ul în același timp.

Două porturi USB 3.0 suport de viteze de transfer de până la 5 goluri, două porturi USB 2.0 cu 480 Mbps viteza de transfer, din cauza USB 3.0 interferență a radio-frecvenței conexiune wireless, este recomandat să se conecteze la USB 2.0 port situat pe cealaltă parte a USB 3.0.

Ultra HD 4K de ieșire și triple de afișare, utilizați USB C adaptor HDMI-port Compatibil cu oglindă sau pentru a extinde ecranul și direct stream 4K UHD sau Full HD 1080P pe un televizor hd, un monitor sau un proiector pentru un film ca festin vizual.

Triple display, un ecran Compatibil HDMI 1 ieșire, un ecran Compatibil HDMI 2, un ecran VGA de ieșire, dar numai pentru sistemul de operare Windows acceptă MST, cât și pentru Mac OS nu.

Compatibil cu cele mai recente laptop-uri și dispozitive inteligente cu USB C porturi, pentru Mac book 12"/Pro, pentru Colega Cartea X, pentru mi aer 12.5/13.3, etc.

Caietul de sarcini:

Element Nume: 12 în 1 Tip C Hub

Culoare: Gri

Dimensiune: 5.2x2x0.2 inch

Rata de transmisie: 5Gbps

Caracteristică: 12 in 1

Comutare Ecran De Comandă Rapidă: Pentru Windows + P

Cantitate: 1 buc

Notă:

-S-ar putea fi de 1-3 cm de eroare de dimensiune pentru manual de măsurare.

-Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Lista de ambalare

Pachetul include:

1 x Tip C Hub

Etichete: conector rj45, geanta lv, doc thunderbolt 3, laptop acer placa de baza, incarcator ugreen, mining rig set, codo tip c, se adapteze hdmi vga, stick usb, rj45.

Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul
Tip Adaptor USB
Pachet Da
Produse De Stare STOC

Scrie-ti parerea!

12 în 1 Tip C Hub USB Triplu Afișaj VGA, Ethernet Dual HDMI-USB Compatibil Adaptor de C Docking Station pentru Notebook-uri Desktop

Scrie-ti parerea!

Produse similare