Autocolant auto Tigru În Gaură de Glonț 3d Impermeabil Corpul Sticker Potrivit pentru caroserie Usa din PVC, 17.1 cm*15 cm

Nou

4.83lei

bine ați venit în lumea de autocolante, în cazul în care puteți începe cea mai bună experiență de cumpărături ai avut vreodată.

De Brand nou, multifuncțional, o calitate excelentă.Usor de instalat, doar lipi, potrivite pentru autoturisme, motociclete, biciclete, frigidere, masini de spalat, telefoane mobile,Wallpaper, toaletă,

Material: de înaltă calitate din PVC de protecție a mediului material, rezistent la apa, protectie solara, incolor

Dimensiunea poate fi personalizat

dimensiune: 17.1 cm*15 cm

Culoare: așa cum se arată în figura

1. Vă rugăm să păstrați corpul curat și uscat.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că inserați codul poziția și inserați codul încet.În același timp, va rugam sa folositi instrumente pentru a îndepărta autocolant plat până când filmul este rupt.

3. Apoi lipiți-l după repetate decopertarea și apăsând, și apoi rupe de pe film transparent încet.

4. Apăsați filmului lacrimal după autocolant până când acesta este plat.Nu lasa masina autocolant avea nici o separare fizică sau proeminență.

5. Dacă condițiile o permit, acesta poate fi moderat încălzită pentru a se asigura că eticheta poate fi mai bine și mai ferm aderat la corpul vehiculului.

6. Noi sprijinim de livrare directă, va rugam sa ne contactati, va putem recomanda cele mai bune logistica pentru țara dumneavoastră.Avem, de asemenea, de sprijin de vânzări en-gros.Noi vă va oferi cu cele mai bune produse, la cele mai avantajoase preturi si cele mai bune servicii!

fii atent:

Nu lăsați vehiculul în soare fierbinte timp de 48 de ore după instalare!

Nu instalați în termen de 48 de ore după spălare!

Etichete: glonțul autocolant auto, tigru de jucarie, audi a4 spoiler, bmw e70, masina pentru autocolant, gaură de glonț, masina pentru, rochie din pvc, gaura in perete autocolant, masina de tigru.

Model OEM
Design Desene animate
Element De Lungime 17..1inch
Tip Adeziv Sticker
Înălțime Element 0.1inch
Tip De Autocolant Autocolante Creative
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Categorie Autocolante
Ambalare Vine Ambalat
Origine NC(de Origine)
Lățime Produs 15inch
Tip De Material PVC

Scrie-ti parerea!

Autocolant auto Tigru În Gaură de Glonț 3d Impermeabil Corpul Sticker Potrivit pentru caroserie Usa din PVC, 17.1 cm*15 cm

Scrie-ti parerea!

Produse similare