WS400A Panou Fotovoltaic Power Supplys Multimetru Panou Solar MPPT Tester de Circuit Deschis de Tensiune de Depanare Instrument de Utilitate

Nou

124.87lei

Acest panou solar multimetru poate testa punctul de putere maximă și tensiunea de circuit deschis de panou fotovoltaic, de asemenea, folosind panoul fotovoltaic pentru supplys putere.Cu design portabil, usor de tinut.Vino și încercați să-l, nu te va lăsa în jos.

Caracteristici:

Auto MPPT de detectare: atunci Când apăsarea AUTO MPPT butonul de test, instrumentul reglează automat de testare interval de timp potrivit curent de alimentare de valoare și împrospătează afișaj digital.De exemplu, atunci când puterea de panou solar 100W, refresh o dată la fiecare 5S, atunci când puterea este de 300W, refresh o dată la fiecare 15S.

Manual MPPT de detectare: atunci Când apăsarea manuală MPPT butonul de test, instrumentul începe o scanare a punctului de putere maximă și împrospătează afișaj digital.

Tensiunea de circuit deschis de detectare: atunci Când apăsarea COV butonul de test, tensiunea de panou solar va afișa în timp real.

Multi-protecție: protecție supra-tensiune, supra-temperatura de protecție supra-curent de protecție și de peste puterea nominală de protecție.

Panou fotovoltaic power supplys modul, nu suplimentare power supplys necesar, ușor de utilizat.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Power supplys modul: panou solar power supplys

Putere: 0.1~400W

Tensiune de alimentare: 12~60V

Curent: 0~20A

Element dimensiune: 165 * 80 * 30mm / 6.5 * 3.1 * 1.2 în

Element greutate: 436g / 1.0 lb

Pachetul dimensiune: 250 * 130 * 65mm / 9.8 * 5.1 * 2.6 în

Pachetul greutate: 500g / 1.1 lb

Lista de ambalare:

1 * Multimetru

1 * MC-4 Cablu de Conectare

1 * Clemă De Cablu

1 * Manual De Utilizare

1 * EVA set de Instrumente

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: pc-ul de alimentare tester, metru rf, sistemul, mppt, tester pentru tranzistor, mini multimetru de buzunar, stilou mic multimetru, solar tester, multimet, pix tip multimetru portabil.

Nume De Brand meterk
Certificare Nici unul
Tip Display Afișaj Digital
Numărul De Model WS400A
Tensiune 12~60V
Power supplys modul panou solar power supplys
Material ABS
Numele MPPT Tester
Origine NC(de Origine)
Curent 0~20A
Putere 0.1~400W
DIY Consumabile ELECTRICE
Dimensiuni 165 * 80 * 30mm / 6.5 * 3.1 * 1.2 în

Scrie-ti parerea!

WS400A Panou Fotovoltaic Power Supplys Multimetru Panou Solar MPPT Tester de Circuit Deschis de Tensiune de Depanare Instrument de Utilitate

Scrie-ti parerea!

Produse similare