8cm/3inch Mini Moale de Plus Pui de Vânt de până Papusa Decor pentru Casa de Pluș Mini Jucărie Umplute Ceasul Papusa Desktop Jucărie

Nou

3.25lei

8cm/3inch Umplute Pui Papusa de Plus Moale de Bumbac Wind-up Jucărie Mini Papusa

OOTDTY

Caracteristici: Siguranta Material: Realizate & umplut cu calificată PP bumbac în interior, moale de pluș în afara pentru a face netedă și confortabil la atingere.

Mini Cutie Design: Cu cutie mini pui de design, care pot fi folosite ca ornamente de Crăciun, sau ca pepinieră decora, de asemenea, ușor de a controla cu un ceas de jucărie de pluș parte, jucăria va simulat ciugulit de circulație,care va aduce mai multă fericire împrejurimi.

Manual de Soft Design: Soft de cusut design pentru a face mai realist de pluș pui și formă frumoasă pentru copii să se joace cu.

Larga Utilizare: Potrivit pentru grădiniță și acasă decoratiuni, jocuri joc de rol, care este, de asemenea, o alegere bună pentru păpuși sau masa acasă , prăjituri ziua de nastere decor.

Cel mai frumos Cadou: O alegere excelentă pentru copii cadou de ziua de nastere, cadou de Crăciun, în mișcare zi de cadou care este potrivit pentru copii, familie, colegi, prieteni.

Caietul De Sarcini: Material: Pluș + Plastic

Culoare: Aleatoare De Livrare/Galben

Dimensiune produs: 8 x 7 cm /3.15 x 2.76 inch

Net Greutate: 21g/0.05 kg

Pachetul Include: 1 x Pluș Ceasul Pui Jucărie

notă: vă Rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Etichete: casă de păpuși, pokeball animale împăiate, miniatura animale împăiate, papusa de sex masculin, miniatur casa, piept jucărie pentru om, papusa de sex cu fundul gras, papusa mare, mini amuzant animale împăiate, fundul papusa de sex.

Gen Unisex
Material Plastic
Înainte Mutarea Metoda Trage Înapoi
Avertizare -
Caracteristici Vânt De Până
Design Animale
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model B03A3TK301427
Plastic Tip ABS
Varsta Recomanda 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y

Scrie-ti parerea!

8cm/3inch Mini Moale de Plus Pui de Vânt de până Papusa Decor pentru Casa de Pluș Mini Jucărie Umplute Ceasul Papusa Desktop Jucărie

Scrie-ti parerea!

Produse similare