Noua Banda de Păr Elastic Scrisoare cu Bandă de susținere cu Butonul de Antrenament de Funcționare Turban Accesorii de Par accesorii de par резинки для волос

Nou

4.21lei

Elastic Scrisoare cu Bandă de susținere cu Butonul de Yoga Antrenament de Funcționare Turban Accesorii de Par

Descrierea:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

Moale Benzi cu 2 butoane.O Mărime se Potrivește cel Mai mult,ea are o multime de întindere la ea.Această largă elastic cap bentița cu butoane este confortabil și elegant pentru bărbați și femei.Este ușor și rămâne în loc toată ziua.

Non-Alunecare - Mare pentru mult Timp Parul Scurt.Compresie de bandă creează o presiune pe cap, astfel încât banda să nu alunece în jos capul ca și alte țesături.

Un Must-have Bun Banda de Păr: Respirabil, moale, de calitate și funcționale.Nici un derapaj, nici dureri de cap.Economizor de timp, schimbător de joc, este necesar parte din garderoba ta.

Protejați-vă Urechile cu o Bentita.Nu mai durere în urechi.

Am adăugat butoane pentru benzi pentru asistente medicale, medici și alții care au nevoie să stea șnur pe urechile lor.Aceste noi benzi cu butoane vă va permite pentru a pune masca curele în jurul butoane în loc de urechi, un mod mai confortabil de a purta față esarfe!

Material: amestec Bumbac

Dimensiune: 24 x 8 cm/9.5 x 3.1 inch

Notă:

1: 1 Inch=2,54 CM; 1 CM=0.39 Inch.

2: din Cauza diferitelor loturi care produc, pot exista abatere de 1----2 CM pentru elemente.

3: Culorile de pe monitorul calculatorului pot fi ușor diferite de produsul real culori, în funcție de setările monitorului.

Pachetul include: 1 BUC Bentita

Etichete: băiețelul bentita, bandă de aur pentru femei, banda de stocare, copilul coroana cu bandă de susținere, cap de copil de sprijin, copilul bentita albastra, tesatura flori cu bandă de susținere, bandă de aur, bentita femei, copilul headband set.

Material BUMBAC, Poliester
haarband bandeau cheveux
Gen Unisex
bentita bărbați Headband
Data De Lansare Spring2021
Numărul De Model Așa cum se arată
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Tip Benzi
Origine NC(de Origine)
Numele Departamentului Adult
Aplicabile Faptei Sport
Model Tip Solid
Stil Moda
bentita sport hoofdband
bandeau cheveux femme de funcționare accesorii
Caracteristică Decora

Scrie-ti parerea!

Noua Banda de Păr Elastic Scrisoare cu Bandă de susținere cu Butonul de Antrenament de Funcționare Turban Accesorii de Par accesorii de par резинки для волос

Scrie-ti parerea!

Produse similare