Elsa Frozen Anna Printesa De Ziua De Nastere Decoratiuni Petrecere Copil De Dus Ceașcă De Unică Folosință Placa Ballon Față De Masă Tacâmuri Seturi De Cină

Nou

5.95lei

Bine Ati Venit La Magazinul Meu

Sfaturi:

1.Acest element este localed în china , vă rugăm să comandați cel puțin două luni mai devreme decât data programată petrecerea data.

2.China post obișnuit Pachet mic este nu poate fi urmărit, dacă doriți să urmăriți coletul, vă rugăm să alegeți china post aer înregistrat mail metodă de transport maritim.

3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse, nu taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Toate nostru de tacamuri au trecut "FDA" test, pls siguri de utilizare!!!

Notă: cape/balon/geantă/pachet buzunar/mare sac de cadouri/tatuaje paste sunt toate 1buc, tatuaj inserați codul model este aleatoare

Nota: capa / globo / monedero de cambio / bolsillo de paquete / bolsa de regalo grande / paste de tatuaje fiul todos 1 piezas, el patrón de paste de tatuaje es aleatorio

1.Placa de 7inch 8pcs/6pcs 2.Cana de 250ml 8pcs/6pcs 3.Servetele 32x32cm 8pcs/10buc 4.Pai 26cm 8pcs/ 6pcs 5.Explozie 12cm 8pcs 6.Cornul 18cm 8pcs 7.Punga de cadou 16.5*25cm 8pcs 8.Cake Topper 10buc 9.Față de masă 1buc 10.Banner 230cm 1set 11.Invitaitn Card 8pcs 12.Pălărie 8pcs 13.Furculita 5cm 8pcs 14.Lingura 5cm 8pcs 15.Cuțit 5cm 8pcs

Metoda De Plata

Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

Termenii De Livrare

Serviciul Standard este China post airmail sau Magazincredite.ro Standard de Transport maritim.

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Etichete: alb nappe, ziua congelate, fiesta party tacamuri, disney princess, Disney, tacâmuri din oțel inoxidabil, logo-ul șervețele de hârtie șervete, groot copil de dus, de unică folosință ply, cravata winnie.

Origine NC(de Origine)
Ocazie Nunta Si Logodna, Botez & Botez, Petrecere De Ziua, Ziua copilului, De crăciun, De Anul Nou
Tip de en-Gros No
Nume De Brand Disney
Model chevron, Desene animate de animale, Băiat Și Fată, Desene Animate Figura, Fata, COROANA, Flori, Inima
Tacamuri De Unica Folosinta Tip Veselă De Unică Folosință Seturi
Setați Tipul No
Material Piele de vacă hârtie
Numărul De Model 11, 35

Scrie-ti parerea!

Elsa Frozen Anna Printesa De Ziua De Nastere Decoratiuni Petrecere Copil De Dus Ceașcă De Unică Folosință Placa Ballon Față De Masă Tacâmuri Seturi De Cină

Scrie-ti parerea!

Produse similare