Noul Ventilator De 12 Pc Curcubeu De Mână Evantaiul De Dans Pentru Gay Pride Părți Decor Fan Art Craft Decor Abanicos De Mano

Nou

76.61lei

Puncte:

1、Material: Fan osos este format din 14 de plastic.Suprafața de ventilator este fabricat din tesatura de poliester.Prin urmare, greutatea de fiecare fan poate fi purtat toată ziua, fără oboseală.Ușor de utilizat oriunde si oricand.

2、Stilul Nostru de mână evantaiul și curcubeu sunt disponibile în șase culori și sunt decorate cu rafinat fan oase.Atâta timp cât vă țineți-l, este foarte eye-catching, oriunde te duci.

3、Versatil: Poate fi folosit ca un decor camera pentru a adăuga eleganta la dumneavoastră acasă sau la birou decor.Ele sunt, de asemenea, parte, curcubeu-tematice petreceri, magazin de suveniruri pentru ei înșiși, prietenii, rudele.

4、Convenabil de Răcire Instrument: Cu niște pliante ventilator de mână, puteți ușor de a promova circulația aerului, pe termen scurt, efectul de răcire, fără zgomot, și vă va aduce o experiență confortabilă.

5、lista de Ambalare: Fiecare comandă conține 12buc curcubeu fani pentru partajarea cu prietenii tăi.

Caracteristici: Poate fi folosit ca un decor camera pentru a adăuga eleganta la dumneavoastră acasă sau la birou decor.

Ele sunt, de asemenea, parte, curcubeu-tematice petreceri, magazin de suveniruri pentru ei înșiși, prietenii, și cei dragi.

Noastre de mână pliere fanii sunt de aceeași culoare ca și curcubeul în șase culori.Cu deosebita fan oase,

Atâta timp cât te apuca de ea, indiferent unde te duci, este foarte eye-catching.

Caietul de sarcini:

Material: plastic si poliester

Închis dimensiune: aproximativ 23cm/9.1 în*2.4 cm/0,95

Extins dimensiune: despre 43cm/16.9 în*23 cm/9.1 în

Cantitate: 12 buc

Culoare: așa cum se arată

Lista:

12 *Pliere ventilator de mână

Note:

Manual de măsurare, pot fi de dimensiuni mici erori.

Etichete: rainbow tema decoratiuni de partid eveniment, curcubeu lenjerie de pat decoratiuni, rainbow party, decoratiuni de posturi, unicorn curcubeu decor, curcubeu birhtday decor petrecere, curcubeu chilotei decoratiuni, mexican decoratiuni partid curcubeu, curcubeu ballooms decoratiuni, plăci decorative rainbow party, curcubeu soare petrecere decoratiuni.

Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Model cu dungi, Culoare Solidă, Nici unul
Ocazie petrecere, Eid al-Fitr
Numărul De Model /

Scrie-ti parerea!

Noul Ventilator De 12 Pc Curcubeu De Mână Evantaiul De Dans Pentru Gay Pride Părți Decor Fan Art Craft Decor Abanicos De Mano

Scrie-ti parerea!

Produse similare