Moda de vara palarie de soare Femei r Tese Paie Goale de Sus Plajă Capac Clip-On Culoare Solidă Mari Margine Largă Protecție Respirabil Soare

Nou

17.20lei

Caietul de sarcini:

Material: Paie Dimensiune:Unul Mărime Circumferinta Capului:53cm-59cm(20.87 inch-23.23 inch) Opțional de Culoare: Roz, Negru, Galben, Vin Roșu, Cafea, Rose, Roșu, Bej, Alb ca Laptele, Lumina Violet, Albastru Cantitate: 1 buc Cald prompt: 1.Oameni din asia dimensiunea este de 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât cele Europene și Americane. 2.Vă rugăm să rețineți că temperatura scăzută spălat,nu înălbitor și loc sub soare pentru un timp destul de lung. 3.La fel de diferite metode de măsurare,aceasta va avea loc 1-3 cm abaterea despre elemente,vă rugăm să vă asigurați că este bine pentru tine înainte de a comanda. 4.Pentru că de monitoare diferite și lumina lămpii,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului,într-adevăr vă mulțumesc pentru înțelegere!Pachetul include: 1 x Plaja Hat(fără pachetul de vânzare cu amănuntul) Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate Gol open-top design, convenabil de a fascicul de părul tău, dă-o mai bună respirație la cap și părul ca un vizor.Solid de culoare, curea de legătură, 11 culori pentru tine de a alege.Ușor pereche cu rochie, fusta, pantaloni scurți, blugi, sandale, etc.

Robust interior coroana căptușeală, pentru a permite această pălărie pentru clip pe capul tău cu ușurință, și rămâne în vigoare indiferent de activitate.Larg robust refuz care oferă un plus de soare și raze UV de protecție.Solid și opac viziere, care vă oferă mai multe opțiuni.Fabricat de înaltă calitate de paie, mai ușoare și respirabil material care permite căldurii să scape și a aerului să circule, mare pentru uzura de vara.O idee mare cadou pentru prieteni, familii.Potrivit pentru alpinism, ciclism, pescuit, călătorii, sport in aer liber, etc. 1 plaja cap numai, alte accesorii demo in poza nu sunt incluse!

Etichete: yz250x fata.

Gen Femei
Material Paie
Numărul De Model YF-59
Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid

Scrie-ti parerea!

Moda de vara palarie de soare Femei r Tese Paie Goale de Sus Plajă Capac Clip-On Culoare Solidă Mari Margine Largă Protecție Respirabil Soare

Scrie-ti parerea!

Produse similare