Pulverizare de Control de la Distanță Dinozauri Jucării Electrice Dinozaur RC Robot Animale Jucării Educative pentru Copii Baieti Cadouri

Nou

129.04lei

Caracteristici:

1. Control de la distanță Robotul: puteți utiliza de control de la distanță inteligent robot de jucărie.Se poate pur și simplu înainte, înapoi, la stânga și la dreapta.

2. Robot interactiv: RC robot este cel mai bun robot de partener pentru copiii dumneavoastră, deoarece aceasta poate aduce fericit pentru copii cu cântece, dans, mersul pe jos, alunecare și interacționează.

3. De învățământ de Joc: de control de la Distanță inteligent robot pot spune povești despre știință și bun obicei, astfel încât vă ajuta să dezvolte copiilor creativitatea și imaginația capacitatea de timpul de joc.

4. În condiții de siguranță material: dinozaur jucărie este fabricat de înaltă calitate ABS materiale sigure, BPA-free și non-toxice.Cu suprafața netedă de design, fără margini ascuțite sau colțuri va afecta copilul dumneavoastră.

5. Super experienta: Cele mai recente dinozauri va aduce o deosebită experiență de conducere.Puteți controla viteza și direcția flexibil și convenabil.Aceasta este o jucarie ideala pentru copii de a explora domeniul roboticii.

Descriere:

Aceasta este o modalitate foarte bună de a încuraja copilul să interacționeze și să se distreze prin joc!Ei sunt capabili să-și folosească imaginația și importante competențe-cheie pentru a controla și să se joace cu propria lor dinozaur.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 76*33*39cm

Material: ABS + componente electronice

Forma: Dinozaur

Aplicabile varsta: 3 ani și de mai sus

Culoare: negru, alb (opțional)

Pachetul Inclus:

1 * Dinozaur jucărie

1 * Baterie

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: moare roboți, animal mouse-ul rc, robot, camion rc, robot de jucărie, roboți de manipulare, dinosaur mattel, anvelope wpl, indoraptor lumea jurassic, masini rc animale.

Funcția 5 De mers pe jos
Sursa De Alimentare electric
Funcția 4 RC control
Numărul Certificatului De 2020152202030266
Origine NC(de Origine)
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Varsta Recomanda 4-6y, 7-12y, 12+y
Charging Voltage 4,8 V
Funcția 2 Lumina
Certificare 3C
Funcția 1 Muzica
3C Certificat
Funcția 7 Datul din coada
Funcția 3 spray de apa
Funcția 6 slide

Scrie-ti parerea!

Pulverizare de Control de la Distanță Dinozauri Jucării Electrice Dinozaur RC Robot Animale Jucării Educative pentru Copii Baieti Cadouri

Scrie-ti parerea!

Produse similare