Câinele Mat Câini Cat Respirabil De Vară De Răcire Pad Mat Câine Canapea Portabil De Turism Camping Yoga Dormit Masaj Vara

Nou

7.91lei

Descriere Produs:

Se Spală Stil:Mecanică De Spălare

Caracteristică:Răcire

Model:Solid

Material:Fibra De

Dimensiuni: S:19.69/50CM*15.75/40CM (puțin de 2,5 KG)

M:24.80/63CM *19.69/50CM (termen de 7.5 KG)

L :27.56/70CM*22.05/56CM (în termen de 15 KG)

XL:40.16/102CM*27.56/70CM(termen de 40 KG)

Caracteristici:

1.Eco-friendly material:Non-Toxic, Complet Latex-Free Materialul este Sigur pentru Animale

2.Re-rece în Sine: După o scurtă perioadă de non-utilizare, acest convenabil pad va fi automat re-rece în sine, care face bine pentru călători, care va fi o alegere bună pentru orice proprietar de câine în căutarea de a oferi animalul lor de companie un confortabil, uscat, loc răcoros pentru a vă relaxa și poate fi folosit în interior sau în aer liber

3.Potrivit:răcire mat caracteristici activat de presiune, care oferă o Clipă și Continuă senzație de răcire, care ține animalul tau preferat 7-9 grade sub temperatura ambientală.

4.Aplicarea pe scară largă:perfect pentru câine paturi, lăzi, canise din spate a scaunului de masina sau de târziu, pe podea, și un ușor-fold design care face de depozitare și de călătorie fără efort.De asemenea ,puteți utiliza, de asemenea ca o Pernă sau o saltea de yoga pentru tine în vreme caldă.

5.Ușor de Curățat: spală de Mână pentru o curățare ușoară, sau doar servetele curate, și se potrivește cele mai multe ocazii, cum ar fi computerul, în aer liber, câini, pisici de casa, scaune auto, scaune și așa mai departe.

Pachetul Include:

1 x pet mat

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

3. 1.00 cm=0.39

Etichete: generic saltea de yoga, câine mic echipament de camping, microban yoga mat, wool camping gear, pliere caine camping pat, dog camping gear children, strategia de camping pat, wood camping bed, hip camping gear, portabil yoga mat reglabil.

Tip De Element Saltele De Pat
Greutate 323g
Model Solid
Numărul De Model câinele mat
Origine NC(de Origine)
Caracteristică De RĂCIRE
Este Dispozitiv Inteligent No
Tip Câini
Se Spală Stil Spălare De Mână
Material Mecanică De Spălare

Scrie-ti parerea!

Câinele Mat Câini Cat Respirabil De Vară De Răcire Pad Mat Câine Canapea Portabil De Turism Camping Yoga Dormit Masaj Vara

Scrie-ti parerea!

Produse similare