Arta de perete Panza Pictura Ferma de Pui de Animale Cocoș Găină Chook Pepinieră Postere HD Printuri pentru Camera pentru Copii Decor Acasă

Nou

8.95lei

1.Poster de imprimare este tipărit pe pânză de înaltă calitate, care sunt concepute special pentru imprimare panza .Panza nostru este un alb semi-gloss artiști panza,este mai costisitoare decât hârtie foto;

2 .Facem poster personalizat ,puteți trimite imagini la noi pentru a face un poster;

3.Acesta este un poster numai,vine fara Cadru de Lemn;

4. Culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi aproape de ceea ce este imprimat, dar din cauza diferențelor în culoarea de calibrare a monitoarelor, un meci perfect nu poate fi garantat.

5. Fiecare poster este tăiat manual și de măsurare, poate fi o eroare de aproximativ ±2 mm, care nu va afecta montare efect.

6 .Posterul va veni fără chenar alb,Dacă aveți nevoie,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

Servicii:

1.Suntem întotdeauna disponibile pentru a ajuta cu oricare din nevoile dumneavoastra cu privire la achiziția sau întrebări despre produsele noastre.

2. Vom crede în deplină satisfacție a clienților și sperăm că veți avea o experiență pozitivă cu noi.

3. Așteptăm cu nerăbdare să te văd din nou în viitorul apropiat.

Livrare:

1.Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre Țările în termen de 6 până la 25 de zile lucrătoare.

2.Delievey timp depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.

Feedback-ul:

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult !

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

Etichete: cocoș tricou, cocoș pene, sufocat de pui prajit, cocoș tricou, miniatură de pui prajit, pene cocos, pui prajit cookie, printuri bărbați, pui prajit ieftin, imprimă imprimanta.

Stil Modern
Cadru No
Este Dispozitiv Inteligent No
Baza De Sprijin Panza
Forma Dreptunghi Verticale
Tip Panza Tiparituri
Modul cadru Neînrămate
Utilizare pentru Decorare Camera, Decor Acasă, Decor De Perete
Panza Picturi Murale Poster pictura
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Subiecte Animale
Material Panza
Mediu Ulei
Original No
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Arta de perete Panza Pictura Ferma de Pui de Animale Cocoș Găină Chook Pepinieră Postere HD Printuri pentru Camera pentru Copii Decor Acasă

Scrie-ti parerea!

Produse similare