Izolat Sac Cooler de Protecție Izolate Maneca pentru 2-2.5 L Apă vezicii Urinare pentru Drumeții, Ciclism, Alpinism, Camping

Nou

20.61lei

Acest Izolate Sac Cooler deține 2-2.5 Litri de apă vezicii urinare perfect prin protejarea împotriva deteriorării.Material izolant ține în apă rece pentru câteva ore în fierbinte de vară sau păstrează apa de la înghețarea în timpul iernii.Perfect pentru ciclism,backpacking,drumetii,camping,maraton,caiac,ciclism,alpinism,schi și snowboarding, etc.

Caracteristici:

Realizate din material poliester de acoperire exterior,rezistent la utilizare.

Premium material izolant din interiorul păstrează apa rece pentru câteva ore în fierbinte de vară sau păstrează apa de la înghețarea în timpul iernii.

Ea deține 2-2.5 Litri de apă vezicii urinare perfect prin protejarea împotriva deteriorării.

Acesta poate fi utilizat pentru mai mult decât doar un vezicii urinare de apă, cum ar fi băuturi reci,produse alimentare,snacks-uri,sticle de apă,apă husă etc.

Deschidere largă a gurii cu fixare bandă,ușor pentru a obține vezicii urinare de apă(nu sunt incluse) sau pentru a adăuga gheață în sac.

Convenabil mânere pentru a transporta cu ușurință sau păstra punga în loc pe rucsac.

Perfect pentru ciclism,backpacking,drumetii,camping,maraton,caiac,ciclism,alpinism,schi și snowboarding, etc.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru/Armata Verde, Kaki, Camuflaj (opțional)

Material: Poliester

Dimensiune: 44*20cm/17.3*7,9 in

Greutate: Aprox. 100g/3.5 oz

Lista De Pachete:

1* Izolate Sac Cooler

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: moll, rucsac suport sticla, sac de apă, rucsac mtb, bicicleta husă, geanta pentru bicicleta, allen, bidonul molle, 20l apa container, rucsac sport.

dimensiune S
Origine NC(de Origine)
Tip Buzunar, Multi Instrumente

Scrie-ti parerea!

Izolat Sac Cooler de Protecție Izolate Maneca pentru 2-2.5 L Apă vezicii Urinare pentru Drumeții, Ciclism, Alpinism, Camping

Scrie-ti parerea!

Produse similare