Primavara-Vara Noi Femeile Epocă Vrac Plus Dimensiune Confortabil Spălat Cu Apă Subțire De Lumină Ramie Imprimare Tricou Albastru Rochii

Nou

249.83lei

Note

1. 2-3cm dimensiune există eroare pentru că a mannual de măsurare.

2. Diferența de culoare există pentru că de fotografiere și diferite ecranului de computer, de obicei culoarea reala este mai inchisa decat fotografii.

3. Accesoriile modelul poarta pentru a se potrivi cu îmbrăcăminte nu este inclus excepția cazului în care există specială care indică.

Material principal: Ramia.

Informații dimensiune ( unitatea/cm )

1cm = 0.3937 inch, 1 inch = 2,54 cm.

Vă rugăm să aveți o masura de figura ta și de a compara cu dimensiunea diagramă pentru a alege dreptul de mărime.De obicei, trebuie să lăsați cel puțin 2-3cm cameră pentru a purta confortabil.

O mărime: bust 106cm, 41cm latimea umerilor, 49cm lungime maneca, 37cm circumferinta maneca, 25cm manșetă, 105cm lungime completă, 160 cm tiv.

Etichete: cadru rochie de mătase, adire rochie de mătase, sarin rochie de mătase, safin rochie de mătase, gen rochie de mătase, indian rochie de mătase, planta rochie de mătase, mătase nivel rochie, tricotate rochie de mătase, mătase lichid rochie.

Decor Buzunare
Gen Femei
Material Ramie
Compoziția Materialului Fibre naturale
Origine NC(de Origine)
Talia imperiul
Lungime maneca(cm) Încheietura mâinii
Sezon Vara
Tip De Închidere Singur Pieptul
Tip Regulat
Model Tip Print
Tesatura Tip De cânepă
Silueta Se potrivesc și Flare
Decolteu Guler de Turn-down
Stil Japonia Stil
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
Profil Tip A
Maneca Stil Regulat

Scrie-ti parerea!

Primavara-Vara Noi Femeile Epocă Vrac Plus Dimensiune Confortabil Spălat Cu Apă Subțire De Lumină Ramie Imprimare Tricou Albastru Rochii

Scrie-ti parerea!

Produse similare