Mini bobina tesla kit diy kit electronice DC4.5V Mini Bobina Tesla Nu Arc Tip DIY Spațiu de Iluminat Cu trei baterii AA cutie

Nou

6.25lei

mini bobina tesla kit diy kit electronice DC4.5V Mini Bobina Tesla Nu Arc Tip DIY Spațiu de Iluminat Cu trei baterii AA cutie

Baterie versiune mic Tesla sudare pași

1. Știu componentele

2. Cel mai scurt componentelor pentru a fi sudate: rezistenta

3. Pentru sudare lumini cu LED-uri, picior lung este polul pozitiv și piciorul scurt este polul negativ

4. Sudați triodă 8050, să acorde o atenție la ecran de mătase pe kanban, plat, plat

5.Sudare monolit condensator 105, polaritate

6.Afacere cu bobina secundară

Bobina primar este integrat pe placa PCB, nu lipit este necesar, doar bobina secundară este sudat.

Bobina secundară este condus de două fire de cupru, razuiti pe vopsea izolantă pe un capăt de sârmă de cupru pentru a expune alb sârmă de cupru. (Dacă veți găsi la sfârșitul secundară a bobinei de teava din PVC cu mai puțin spațiu alb, racla urmă cu mai puțin spațiu alb.Dacă cele două capete sunt aproape albe, sau nu există nici un spațiu alb, alege doar un capăt de sârmă de cupru și racla) firul nu se poate ieși pentru o lungă perioadă de timp.În caz contrar, bobina va fi inutil!

Fii atent să nu-l ardă cu foc, cel mai bine este să racla cu un cuțit, racla ușor, nu razuiti, și nu trageți prea mult!

7. Pentru lipire bobina secundară, introduce fragmentat capăt al bobinei secundare în T gaură de PCB bord, și apoi lipiți-l.

8. Sudați cutie de baterie și de testare

După bobina secundară este sudat, sudură bateria pe cutie.Firul rosu este sudat cu electrod pozitiv și firul negru este sudat la electrodul negativ.După sudare, instalați bateria și testați-l.LED-ul de pe bord este aprins, si neon, bec lumina este aproape de ea.Puteți folosi, de asemenea, o lampă de economisire a energiei pentru a închide test.Este vorba despre 3W-5W.Dacă acesta poate fi, de asemenea, luminoase, sudare este de succes.

9. Fix bobina

După ce testul este de succes, bobina secundară pot fi fixate cu lipici.Acesta poate fi furnizat cu bandă dublu adezivă, lipici arma, sau 502 lipici.Când de stabilire, să fie atent să nu pentru a rupe firul bobinei secundare!

10. Acest copil are componente simple, ușor de sudare, și în condiții de siguranță a bateriei de alimentare.Este Tesla entry-level kit.Vă doresc tuturor succes de sudare!

Introducerea de produse:

Recent dezvoltat bobinei primare a produsului este deja în PCB bord și nu are nevoie să fie rana afara.Este convenabil pentru amatorii de a instala.Este eficient și frumos.Acesta este un nou design.Aceasta bobina Tesla este în siguranță și nu produce energie electrică pentru oameni.Arcul electric poate fi utilizat numai la lumina lămpii într-un spațiu, și poate fi folosit pentru elev experimente, desigur, design, etc.

Toate dispozitivele sunt în linie, nici un dispozitiv nu este patch-uri, și există câteva dispozitive, iar rata de succes este mare, care este potrivit pentru incepatori.

Tensiune de intrare: DC4.5V, vă rugăm să nu depășească 4,5 V, în caz contrar se va arde

Curent de intrare: 180MA-380MA

Schema de principiu:

Bobina secundară parametri:

Diametru de emailate sârmă: 0,13 mm (cu vopsea 0,15 mm)

Material cadru: teava din PVC

Cadru exterior diametru: 2 cm

Înălțime cadru: aproximativ 4 cm

Numărul de ture: 200 de ture

Direcția de lichidare: sensul acelor de ceasornic de jos în sus

Etichete: fm microfon kit, vorbitor de jucarie, inima kit, carbon tesla, bobina tesla, kit smd, smt, mini bobine tesla, electronice digitale kituri, diy rotativ led kit.

Tip Regulator De Tensiune
Starea Noi
Disiparea De Putere Ia trei baterii AA cutii
Cerere Difuzor
Nume De Brand diymore
Numărul De Model DC4.5V miniatură Tesra bobina
Pachet SMD
Origine NC(de Origine)
Tensiune De Alimentare DC4.5V miniatură Tesra bobina
Temperatura De Operare Nu arc electric DIY gol de iluminat

Scrie-ti parerea!

Mini bobina tesla kit diy kit electronice DC4.5V Mini Bobina Tesla Nu Arc Tip DIY Spațiu de Iluminat Cu trei baterii AA cutie

Scrie-ti parerea!

Produse similare