1800ML Plumb Sticla de Cristal Swan Vin Roșu Decantor Sticla Decorativa Aerator Vin Drinkware Furnituri de Artizanat Accesorii

Nou

289.05lei

1. Descriere: 1800ML Plumb Sticla de Cristal Swan Vin Roșu Decantor Sticla Decorativa Aerator Vin Drinkware Furnituri de Artizanat Accesorii.

2. Materiale: fără Plumb sticla de cristal.

3. Culoare: Transparent.

4. Dimensiuni(cm): 40(Inaltime)

5.Conținut: Despre 1800ml.

6. Tehnică: lucrat Manual cu sufletul la gură, integrat de formare a corpului și cu laser tăiere la rece din gura.

7. NW: Aproximativ 0,7 kg.

8. Aplicație: Vin decantare și turnarea, d ecoration, colecția de artă, aprecierea, dar, de sărbătoare, de afaceri, ziua de nastere, petrecere, suveniruri și festivalul de sărbători etc.

9. Locul de Origine: China.

Imagini Care Arată:

Pentru mai multe vin de utilitate, te rog !

Despre ambalare:

Înconjurat de polistiren și punga cu bule în interiorul cutie de carton, care este învelit cu bandă adezivă.

Despre transport:

Dacă aveți orice întrebări și/sau a cererilor de transport și/sau de transport maritim șablon, vă rugăm să contactați-ne fără nici ezita.

Despre înlocuire sau returnare de produs:

Vă rugăm să verificați elementul cât mai curând posibil după primirea pachetului.Dacă elementul este rupt, vă rugăm să ne anunțați și trimite imaginea în termen de 48 de ore( din moment ce ai semnat pe receptor copie a exprima).Vom înlocui pentru tine, fără a ezita.Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați cu noi.

Cum pentru a reveni din articol.După cum știm, există imagistica diferență în diferite monitoare, astfel încât culoarea de element poate abate un pic.Și, de asemenea, lumina se abate atunci când se iau poze poate se abate de culoarea elementului.Astfel, avem de a refuza să accepte întoarcerea elementului dacă rerurning motiv este ca cele două condiții menționate mai sus sau cu unul dintre ei.

P. S.: Revenind motiv pentru care nu ne accepta include, de asemenea, că elementul este diferit de așteptările imagine în mintea ta înainte de a primi produsul.

Note: Aspecte care nu sunt menționate mai sus vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin prietenos negociere!Indiferent ce întrebări sau dificultăți ai întâlnit pre de vânzare, de vânzare sau după vânzare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Principiul nostru de afaceri este prezentă o placuta experienta de shopping.

După cum știm că nu există nimic perfect în lume.Aceasta opera de arta nu este perfect, există, poate, câteva pete și pete de culoare neuniformă de raspandire, dar aceasta este doar glamour de artizanat lucrate manual și fiecare ambarcațiuni manual este unic în lume.Dar eu sunt sigur că va fi perfect pentru tine în aprecierea ochii!

Etichete: titular de vin, suport vin câine, rack audio, noutatea accesorii de vin, congelator releu, placa bar de vinuri, cana rece, bara suport pahare, rack de vin, lg wine cooler.

Nume De Brand ZHENGHAN
Găleți, Coolere & Titularii De Tip Vin Titularii
Locul de aplicare Acasă, Birou, Cafe, BAR, HOTEL, Fereastră magazin și Restaurant, etc.
Numărul De Model ZH0827-NS60
Caracteristică Eco-Friendly
Certificare CIQ
Material Sticla
Funcția Vin De Decantare, Decor, Cadou, Colecția de artă și Suveniruri etc.
Origine NC(de Origine)
Tehnica Lucrate manual cu sufletul la gură și cu Laser Tăiere la Rece
Personalizate Da
Cerere Poziția Desktop
dimensiune About 40cm(Height)
Tip Găleți, Coolere & Titularii
conținutul Despre 1800ML
Culoare Transparent

Scrie-ti parerea!

1800ML Plumb Sticla de Cristal Swan Vin Roșu Decantor Sticla Decorativa Aerator Vin Drinkware Furnituri de Artizanat Accesorii

Scrie-ti parerea!

Produse similare