Sport în aer liber Agățat Echipamente de Salvare Camping Drumetii Alpinism Fluier EDC Supraviețuire Vintage din Alama Arbitru

Nou

4.25lei

Caracteristici:

1. Alama material: fluier are un proeminent forma de metal, și alama materialul este lustruit cu precizie, cu textura suprafeței și durabilitate.

2. Lustruire: după lustruire, fluier este netedă și confortabil, nu ușor de rănit gura, și mai ușor de utilizat.

3. Fluier incizie design: Acest fluier este proiectat cu un elaborat incizie oblică, astfel încât, atunci când aerul intră în fluier, frecvența de vibrație este mai mare, iar sunetul este mai tare.

4. Ușor de transportat: Acest fluier are un inel de cupru de design, care poate fi pus pe cheia ta.Este mai convenabil, de lumină și de lumină pentru a transporta.

5. Estetică vizuală: culoarea procesul de fluier se va schimba din cauza oxidării, și culori diferite vor avea diferite estetică vizuală.

Descriere:

Materialul din acest fluier este durabil și sunetul este clar și puternic.Este foarte potrivit pentru formare în aer liber sau participă la diverse activități sportive.

Caietul de sarcini:

Material: Alama

Dimensiune: (Lungime)50mm×(diametru)10mm×(grosimea peretelui)1mm

Ambalare: O singură dată ambalaje din plastic în extra-gros sac

Accesorii: inel de cupru

Greutate: aproximativ 25g

Pachetul Inclus:

1 set*Fluier

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: emt paramedic, profesionale fluier, viața paie, alpinism echipament complet, edc multi tool, adult swim vesta, edc instrument, arbitrul de fotbal, emt tricou, ieftine alpinism echipamente.

Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Sport în aer liber Agățat Echipamente de Salvare Camping Drumetii Alpinism Fluier EDC Supraviețuire Vintage din Alama Arbitru

Scrie-ti parerea!

Produse similare