Noul Bluetooth Stereo Pisică Ureche Căști Intermitent Stralucitoare Pisică Ureche Căști de Gaming Cască Cască 7 Culori LED-uri Lumina

Nou

108.22lei

Caracteristici: 1.Izbitoare și Adorabil: va fi cap de cotitură la stânga și la dreapta cu aceste drăguț pisică ureche căști.De ce se stabilească pentru ordinare, atunci când poate arăta adevărata față? 2.Strălucește: Șapte lumină diferite moduri vă permit să modificați strălucire de ureche, în funcție de starea ta de spirit.Doar porniți-le, porți strălucire, și de a evidenția individualitatea ta! 3.Libertate totală pentru o Experiență cu Totul Nouă: Cu Bluetooth 4.2, multi-platforma de compatibilitate vă permite să utiliza aceste căști pentru gaming, filme, ect. * Notă: căști este de numai pot fi conectate la un singur dispozitiv la un moment dat. 4.Mai Confortabil Decat o Perna: O supla bentita va asigurați-vă căștile se potrivesc ca o mănușă, și cu cushy tampoane pentru urechi, va fi adăpostit într-un covor. 5. Multi-Platformă Compatibilitate: Bluetooth 4.2 vă permite să rock la muzică, bucurați-vă de filme, și să se joace epic games absolut nici o problema.Vei avea puterea de a utiliza orice dispozitiv compatibil Bluetooth sau platforma, fără a mai fi nevoie să conectați din nou 6.Exercita Controale Dinamice: Tehnologie ar trebui să simplifice viața ta, nu-l complica.Jonglerie muzica, apeluri, și moduri de iluminare va fi o joacă de copil cu butoanele setului cu cască.Tu nu va trebui să dor de un apel sau de a bate din nou.Caietul de sarcini:

1.Versiune Bluetooth: Bluetooth 4.2

2.Funcția: Muzică, Apel

3.Intrare Audio: Suport intrare AUX

4.Bluetooth Protocol: AVRCP/HSP/HFP/A2DP

5.Gama de transmisie: 10m (depinde de mediul actual)

6.Putere de Intrare: USB / DC5V-200mA

7.Baterie: Built-in 360mA baterie cu litiu

8.Putere de ieșire: 30mW

9.Frecventa: 20Hz-20kHz

10.Sensibilitate: 105dB (LA 1 khz±3db)

11.Timp de încărcare: 3 ore (aprox.) Pachetul inclus: 1 x Căști 1 x Cablu USB 1 x Manual de Utilizare ( Nu Pachetul de vânzare cu Amănuntul) Dragi cumparatori:

Vom rula teste stricte pentru fiecare produs înainte de expediere, dacă există o problemă de calitate sau orice întrebări cu privire la utilizarea, vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a începe o dispută.Suntem încrezători că putem ajunge la un acord prin serviciul nostru și de comunicare.Multumesc.Vă urez spor la cumpărături!!!

Etichete: bluetooth pisică ureche căști, căști fără fir pentru un copil, joc set cu cască, căști cu urechi de pisică strălucire, fata cască, earphon pentru telefon, bluetooth bentita, bluetooth dispozitiv de management de cab, casti cu urechi de pisică, cat cască.

Buton De Control Da
Codecs Nici unul
Răspuns În Frecvență Gama -Hz
Origine NC(de Origine)
Reception distance 10M
Cu Microfon Da
Nume De Brand houc
Timp De Așteptare Despre 450mAh
Conectori USB
Lungimea Liniei Otherm
Funcția Monitor Pentru Căști, pentru un Joc Video, Pentru Telefon Mobil, Căști HiFi, Sport
Muzica timp de Redare 1 Aproximativ 6 Ore(aprinde lumina)
Muzica Juca timp de 2 Aproximativ 15 Ore(stinge lumina)
Certificare CE
rezistent la apa Da
Sensibilitatea 122±3dB
Comunicare Wireless
Control Al Volumului Da
Numărul De Model KL05 Bluetooth pentru căști
Sprijin APP No
Este wireless Da
Vocalism Principiu Tehnologia hibrid
Activă A Zgomotului De Fond Da
Rezistenta
Stil Căști
Suport Card De Memorie No
Capacitatea Bateriei 360mAh;

Scrie-ti parerea!

Noul Bluetooth Stereo Pisică Ureche Căști Intermitent Stralucitoare Pisică Ureche Căști de Gaming Cască Cască 7 Culori LED-uri Lumina

Scrie-ti parerea!

Produse similare