Motocicleta A Pernei Scaunului Capac Universal Flexibil Scaun Protector Impermeabil De Izolare Față De Pernă Pentru Biciclete Electrice

Nou

21.03lei

Caracteristici:

1. Realizate din 210D Oxford pânză și PU strat impermeabil, husa scaunului caracteristici bune de performanță impermeabil, iar ploaia a alunecat în jos, fără a infiltrațiilor de apă, și nu trebuie să vă faceți griji despre ploaie și zăpadă vreme; ștergeți și uscat, care este mai convenabil.

2. De înaltă calitate, materialul este elastic, iar capacul este anti-pull, moale si confortabil, rezistent la zgârieturi și rezistente la uzură, ușor de a sparge, rezistență la temperatură scăzută, anti-soare, nu ușor de coaja, potrivit pentru patru sezoane, durata de viață mai lungă.

3. Oxford pânză este puternic si rezistent la uzura, vânt, rezistent la apa, praf, anti-uv, poate întârzia procesul de îmbătrânire a pernei scaunului.

4. Capacul vine cu fata si spate elastic de proiectare, cu partea de jos windproof catarama, care previne în mod eficient de vânt și de praf de la intrarea, iar capacul este ușor de utilizat; elastic mare libertate trupa este plin de elasticitate, strâns ac și ață, frumos împletit, poate în mod eficient folie auto originale perna scaunului pentru a preveni care se încadrează off, iar capacul este mai potrivit, usor de instalat.

5. -O bucată de sac de depozitare pentru depozitare ușoară, și nu ocupă spațiu.

Caietul de sarcini:

Nume: Motocicleta Husa Scaunului Praf De Protecție Solară Capac

Culoare: negru

Modele aplicabile: 99% motocicleta, masina electrica

Marime: M, L, XL

Lista De Ambalare:

1*Husa Scaunului

Etichete: portabil scaun scuter electric, împânzit de locuri de motociclete, sport, scaun perne, ciclu motor seat cover, Ochiurilor de plasă 3d cu motociclete, acoperi scuter scaun, stilul de locuri de motociclete, pat aer pentru plaja, masina de șoc, motocicleta electrica scooter.

Origine NC(de Origine)
Tip De Material 3D tip fagure pânză de plasă, bună higroscopicitate, Confortabil Respirabil
Caracteristici Speciale Motocicleta Scuter Huse De Perna
Element De Lungime 98cm
Numele Modelului Motorcycle Cushion Cover
Articol Diametru 0.0inch
Articol Greutate 110g
Lățime Produs 65cm
Înălțime Element 2cm

Scrie-ti parerea!

Motocicleta A Pernei Scaunului Capac Universal Flexibil Scaun Protector Impermeabil De Izolare Față De Pernă Pentru Biciclete Electrice

Scrie-ti parerea!

Produse similare