Animale De Companie De Unghii Mașină De Tuns Caine Nailclippers Din Oțel Inoxidabil Pisica Tăiere Unghii Animal Gheare Foarfeca Taie Câine Consumabile

Nou

15.11lei

Descriere:

Caracteristică:

1.Flexibil cârlig de primăvară, ușor de tăiat unghiile, revenire puternică, fără a pierde din flexibilitate, mână bună senzație, ușor de tăiat greu unghiile de animale de companie.

2.Design Ergonomic, ondulat mâner, se potrivește degete, non-alunecare lin.

3. Cu lupa funcție, puteți vedea cu exactitate subtil starea de unghii și de a proteja siguranța de animale de companie degetul.Lupa capacul poate fi mutat liber în sus și în jos pentru o utilizare ușoară.

4. Cu funcția de lumină, comutatorul are 3 fișiere: treapta 1-lumina este pe, atunci când foarfeca mânerul este apăsat;2 fisiere - întotdeauna luminoase;3 fișiere - de multe ori închis.

5. Lama poate fi înlocuit în mod liber.Lama nu trebuie să fie înlocuite frecvent.Acesta poate fi îndepărtat și frecat cu o ascuțitoare de a re-utilizare!

Caietul de sarcini:

Nume produs: LED-uri de animale de Companie de Unghii mașină de Tuns

Caracteristici: Utilizați lumini cu LED-uri pentru a găsi linia de sânge de animale de companie pentru a evita rănirea animalului de companie.

Material: partea mânerul este fabricat din plastic ABS, și pe muchie de cuțit parte este din otel inoxidabil.

Culoare: portocaliu gri

Memento: unghii Negre nu pot fi utilizate pentru sângerare linii

Înlocuire simplă metodă: țineți mânerul cu jumătate de presiune, lift galben mic se ocupe în mijlocul de mânerul și lama poate aluneca; a pus lama în poziția corectă, țineți mânerul cu jumătate de presiune, și a pus galben mic se ocupe în mijlocul de mânerul Ridica, a ridica întreaga direcție a capului de tăiere și lama poate fi încărcat în mod automat.

Pachetul Inclus:

LED-uri de animale de Companie de Unghii mașină de Tuns*1

Note:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.

Compara detaliu dimensiuni cu a ta, te rog permite eroare de 1-3cm, din cauza manuală de măsurare.

Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.

Vă mulțumim pentru înțelegerea

Etichete: cat cutter, dog nails clippers, gheara arma, clipper for dog, legăturile animale de companie, copil, tuns caini, pisica cu gheare de tuns, chilotei pentru animale de companie îngrijire, câine.

Function1 pisica câine unghiera
Material Câinele Unghiera
Origine NC(de Origine)
Funcția Câine De Companie Unghiera
Function2 Animale de companie Lampă cu LED-uri unghiera
Caracteristică CP282897

Scrie-ti parerea!

Animale De Companie De Unghii Mașină De Tuns Caine Nailclippers Din Oțel Inoxidabil Pisica Tăiere Unghii Animal Gheare Foarfeca Taie Câine Consumabile

Scrie-ti parerea!

Produse similare