1buc Capacitate Mare în aer liber, Mobilier de Grădină Sac de Depozitare Perne Loc Capacul de Protecție Impermeabil Multi-Funcția de Pungi de Depozitare

Nou

41.97lei

Puncte:

1、Desfășurat Dimensiune: perna Nostru geanta este despre 32inchx32inchx242inc /81cmx81cmx61cm.

2、Design Rezistent la Apa: Aceasta perna geanta este confectionata din 210D denier poliester, material,design rezistent la apă, se păstrează perne uscat prin anotimpuri.

3、Deschidere cu Fermoar Sigilii: o Astfel de acoperire sac de depozitare este conceput cu un fermoar de deschidere sigilii,care face încărcarea și descărcarea cu mare usurinta.

4、2 Armat Căptușit Mânere: perna sac vine împreună cu 2 armat căptușit mânere,care face web care transportă patio perne sau huse.

5、Ușor de Curățat: Acest material perna sac de depozitare este ușor de curățat și poate fi ștearsă cu jet de apă sau în detergent slab,și se usucă la soare sau ștergeți cu o cârpă umedă.

Caietul de sarcini:

Nume: 210D Mobilier Perna Sac de Depozitare

Material: 210D oxford pânză

Rezistent la apă evaluare: despre 3000mm / 118.11 inch

Culoare: negru.verde.gri

Greutate: aproximativ 250g

Lista De Ambalare:

1 x Patio Mobilier de Șezut Sac de Depozitare

Etichete: glencrest gradina perna sac de depozitare, marvel grădină cutie de depozitare, gradina perna box ratan, grădină bin cutie de depozitare, sac de depozitare de gradina perna, etanș grădină cutie de depozitare, grădină perne cutie de depozitare, saci de depozitare grădină, aldi grădină cutie de depozitare, perna de depozitare în aer liber.

Aplicabile Spațiu Baie
Material Alte, 210D Oxford pânză
Utilizarea Alte
Model Trei-dimensional Tip
Culoare Negru. verde. gri
Numărul De Model Sac De Depozitare
Numele Mobilier De Șezut Sac De Depozitare
Caracteristică Aprovizionat, Eco-Friendly
Produs Alte
Rezistent la apă evaluare 3000mm
Forma Runda
Origine AE(de Origine)
Capacitate Alte
Grosime Alte
Caietul de sarcini Other

Scrie-ti parerea!

1buc Capacitate Mare în aer liber, Mobilier de Grădină Sac de Depozitare Perne Loc Capacul de Protecție Impermeabil Multi-Funcția de Pungi de Depozitare

Scrie-ti parerea!

Produse similare