Japonia Lolita Alb Elegant Broderii Florale De Trandafir Saci De Seara Din Dantela Femei Geantă De Mână Cadru Metalic Tote Geanta Crossbody Pentru Femei 2020

Nou

97.47lei

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Dimensiuni:23cm*17cm*6cm

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[46038]

1.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. poștală este corect!

În mod normal, elementele vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea plății integrale.Unele personalizate comanda sau comanda en-gros poate dura un pic mai mult timp pentru procesare.

2.Produsele vor fi expediate prin China Post Air Mail, care durează 5-30 zile de la statele UNITE ale americii. 15-30 de zile în Canada, Europa, Australia.Datorită vămuire, pachetele trimise către rusia și Brazilia va dura aproximativ 30 - 60 de zile lucrătoare.

3.Dacă doriți să fie mai rapid și dispuși să plătească costurile suplimentare de transport, vă rugăm să ne contactați pentru EMS ( 7-15 zile)sau DHL(3-10 zile).

4.De asemenea, pachetul poate întârzia într-un important festival (de exemplu Festivalul de Primăvară și de Crăciun, Ziua Națională Chineză)sau dezastru natural(de exemplu, explozii vulcanice, ceață densă și așa mai departe).Deci, vă Rog, contactați-ne dacă nu puteți obține elementul în 30 de zile

5.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare poate colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru refuzat shippments.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru cust oms taxe.

DESPRE FEEDBACK-UL

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne dea Feedback-ul Pozitiv(5 stele), care este foarte important pentru noi.

Va rugam sa ne contactati inainte de a da neutru(3 stele) sau negativă(1-2 stele)feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: rucsac lolita, geanta lolita, lolita kitty sac, geantă de umăr, clasic lolita sac, japoneze tote, zale de sus, geanta pentru femei, geanta rose, dulce dantela geantă de mână.

Decor Broderie, Flori, Lanțuri
Ocazie Versatil
Stil doamna
Tip De Închidere Hasp
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Model Tip Florale
Forma Shell
Gen Femei
Material Principal Panza
Origine NC(de Origine)
Materiale De Captuseala BUMBAC
Duritate Moale
Exterior Nici unul

Scrie-ti parerea!

Japonia Lolita Alb Elegant Broderii Florale De Trandafir Saci De Seara Din Dantela Femei Geantă De Mână Cadru Metalic Tote Geanta Crossbody Pentru Femei 2020

Scrie-ti parerea!

Produse similare