LANSAREA x 431 PRO3S+ 10.1" Auto Profesionist Instrument de Diagnosticare Auto OBD Cititor de Cod OBD2 Scanner OBDII Activ Test pk X 431 V

Nou

5 099.15lei

New Sosire LANSAREA x 431 PRO3 S+ instrumentul de diagnosticare Profesional, 10.1'inch Android 9.0 sistem , ECU codificare , de Potrivire , test de Acționare , funcția de Ghid pentru BMW/ Benz , memorie RAM 3GB+ 32GB ROM(se poate extinde până la 128GB), se poate lucra cu lansarea grele pentru diagnostic Camion 24V

��.OE-Nivel de sistem de Diagnosticare

VIN de scanare rapidă de testare și diagnostic manual sunt disponibile.suport pentru toate diagnosticarea sistemului de autoturisme funcții de Diagnostic includ: Citiți DTCs, Clare DTCs, Citește Fluxul de Date, Funcții Speciale, test de acționare , ecu codificare etc.

Mare de configurare X 431 PRO3S+

Suport design de: Amortizare arbore , la 180 de grade ajustare, susține Menționa agățat, susține și normal .

Luminoase și ecran Mare , Baterie de Mare Capacitate.Lucra Mai Mult Timp, De Spațiu De Stocare Mare, Care Rulează Mai Rapid

➤Android 9.0 sistem ➤10.1 touch screen ➤7000mAh mai puternică baterie reîncărcabilă ➤32 GB(se poate extinde până la 128GB) de stocare, salva mai multe documente și date de client. ➤2.4 GHz&5GHz Dual-Frecvență Wi-Fi, 4X mai rapid rata de transmisie ➤CPU Procesor Actualizat la 1.4 GHz la 2.0 GHz cod-core, a crescut foarte mult viteza de rulare sarcină multiplă. ➤8X mai Rapid AUTO VIN de Tehnologie, Timpul înseamnă Bani!

Modelul Extensie Sprijinit

X 431 PRO3S+ scaner de diagnosticare a sprijinit diverse extended module (trebuie să cumpere în plus), cum ar fi Videoscope (aplicat în Principal pentru a verifica nevăzut piese de motor, rezervor de combustibil, sistem de frânare, etc.) /TSGUN (activa toate senzorii tpms de rememorare, program Lansa doar Senzori) / X 431 PRO G(Grupul VAG mai Sus 3.5)/ X 431 Heavy Duty Module (pentru vehiculele pe benzină & 24V Camioane Diesel), astfel încât să puteți efectua mai cuprinzătoare inspecțiile autovehiculelor cu ea.

Multi-Limbi acceptate

puteți alege limba dorită , engleză, franceză, spaniolă, germană, rusă, coreeană, Japoneză, portugheză, italiană, poloneză, olandeză, maghiară, finlandeză, cehă, turcă, greacă, arabă, persană, daneză, română, sârbă, suedeză, Chineză Tradiționale.

BI-Directional de Control (Acutuation Test)

LANSAREA x 431 PRO3S+ scanner de automobile pot acționa solenoizi și acționări electrice pentru active de testare, trimite comenzi pentru sistemele/componentele pentru a testa starea de lucru, fără a utiliza comenzile vehiculului.Se pot citi/sterge codurile, vizualiza date in timp real, de a prelua ECU info, faci test activ și funcții de servicii pentru toate sistemele, inclusiv ECM, TCM, ABS, SRS, BCM, BMS, TPMS, SAS, Sistem de Combustibil, Sistem de Lumina si sistemul a/C etc.

ECU Codare (Codificare On-line)

Meci, să învețe, sau cod nou înlocuit ECU; Personaliza masina ta, se desfășoară caracteristici ascunse, sau să dezactivați enervant funcții; Reprograms adaptiv de date pentru anumite componente, după reparații sau înlocuiri

ECU CODIFICARE vă permite pentru a se potrivi Ecu cu înlocuite componente, flash funcții ascunse, pentru BMW, VW, Porsche, etc.

ADAS calibrare (achiziționate separat)

Avansate de Asistență a Șoferului System (ADAS) este o componentă electronică într-un vehicul, inclusiv diverse funcții de siguranță ale vehiculului, cum ar fi automate de frânare de urgență (AEB), lane departure warning (LDW),lane keeping assist, blind spot eliminare, camera viziune de noapte și Adaptiv de iluminare.

Funcția pe echipamentul este dezactivată în mod implicit, iar utilizatorul are nevoie pentru a activa funcția cu un card de activare înainte de al utiliza.Și această funcție trebuie să fie corelate cu LANSAREA ADAS-unelte de calibrare.Folosit în principal pentru a calibra diverse aparat de fotografiat și radar de sisteme de asistență a șoferului

Aut Scanare VIN

VIN de scanare rapidă de testare și diagnostic manual sunt disponibile.suport pentru toate diagnosticarea sistemului de autoturisme

Tot în 1 grafic de flux de date

vedere și de a capta (înregistrare) în timp real de Date în Direct.Aceste date, inclusiv starea curenta de operare pentru parametrii și /sau senzor de informații poate oferi o perspectivă asupra performanței generale a vehiculului.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca ghid pentru repararea autovehiculului.

Diagnosticarea De La Distanță

ajuta la repararea magazine sau tehnicieni lansare de mesagerie instant și diagnosticarea de la distanță, de a face loc de muncă de reparații reparate mai repede.

Dacă vă confruntați cu o problemă de diagnostic care nu poate fi rezolvată de unul singur, puteți cere asistență pentru Mecanic profesionist.

Vehicul de Sănătate Raport Partaja și Imprima

Genera automat vehiculul raport de sănătate, și pot fi partajate prin e-mail, apoi imprimați-l pe computer.

Etichete: Film de 8mm, obd2, japonez mecanic instrumente, luanch x 431 pro 3, lansarea x 431, lansarea x 431 pro3 funcții, x 431 v cablu, masina aparate de diagnosticare, LANSARE, lansarea scanner.

Extern De Certificare De Testare CC
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand LANSARE

Scrie-ti parerea!

LANSAREA x 431 PRO3S+ 10.1" Auto Profesionist Instrument de Diagnosticare Auto OBD Cititor de Cod OBD2 Scanner OBDII Activ Test pk X 431 V

Scrie-ti parerea!

Produse similare