Baseus LED Masă Lampă Auto Regulament Inteligent Noptiera Dormitor Birou, Studio de Studiu Reîncărcabilă Lumina de Noapte Ochi Proteja Lampa de Birou

Nou

176.25lei

Auto-Reglaj Inteligent Lampa - Inteligent sentiment de luminozitatea camerei mediu, dinamic optimiza iluminat cameră echilibru pentru livrarea o lumina buna.

47 " Wide Iluminare Dreptunghiulară - 0°-180°unghi de ajustare, se aprinde întregul birou (47 inci), care este de 175% mai mare decât tipic lămpi de birou.Centrul iluminarea poate ajunge până la 940 de Lux.

Născut pentru Copii Pictura - CRI95, Built-in de 32 natural cu spectru complet de energie cu LED-uri eficiente, de a crea naturale și confortabil de lumină.Face culorile mai vii și exacte.

Luminozitate reglabilă Și 3 Temperatura de Culoare - Touch control, lumina calda pentru a citi sau dormitor, se amestecă lumina pentru camera de zi sau de acasă, lumina rece pentru biroul de lucru.

Economie de spațiu Bază de Aluminiu - baza mica dimensiune: 3.34" x 2.08" x 3.07".Ilumina spațiul fără a ocupa spațiu pe birou, ideal pentru lectură, pictură, lucrează sau studiază.

Baseus Reîncărcabilă Pliere Lectură Lampă De Birou (Smart Light)

Șase motive pentru a alege acest inteligent de lumină: 1. Un dimmer inteligent pentru cazare lumina ajusta Automat luminozitatea în funcție de mediu. 2. De precizie, optice de distribuție a luminii design: Dreptunghiular de iluminat pentru o zonă de mare, uniform iluminat desktop. 3. Full-spectru de lumina buna: Moale și strălucitoare naturale-cum ar fi lumina pentru plăcerea lecturii. 4. O bază de mic, ca o cana inversat: Portabil și cu economie de spațiu. 5. Ra95 CRI: de Înaltă CRl afișează culorile reale ale obiectelor. 6. 13+ Ore de viață a bateriei: 2200mAh baterie de mare capacitate, puternic de viață a bateriei.

Inteligent Recunoaște Medii De Reglare Automată Luminozitate

Built-in elemente de detectare a recunoaște lumina ambientală și personalizate un cip inteligent controlează luminozitatea.În mediu întunecat: crește Automat luminozitatea previne tulpina vizual din cauza luminii insuficiente.În mediu luminos: Auto scădea luminozitatea previne ochii de bătător la ochi de lumină.

Dreptunghiulară de Distribuție a Luminii Iluminat Numai în sus pe Desktop

Un obiectiv unic, ajută lampa emite 500lux lumina de pe desktop uniform într-o mare dreptunghiulare de lumină la fața locului, oferind mai multă lumină confortabilă pentru a proteja ochii.

O Mică Bază Economisește Spațiu

Baza mică este portabil și potrivite pentru plasarea oriunde.Călătorind: este ușor pentru a împacheta în geantă din cauza la o bază mică.Iluminat: acesta poate fi plasat pe birou, în dormitor, la birou, pe tejghea bar și masă fără Fir utilizare: poate fi folosit oriunde din cauza la un acumulator reîncărcabil.

180° Rotație Orice Unghi De Iluminare

lt poate fi ori vertical, cum vă place, iluminat de o zonă mare.

Full-Spectru De Lumină Sursa De Lumină Moale

32 personalizate full-spectru margele lampa simula lumina naturala pentru a oferi moale și strălucitoare de lumină pentru lectură și pentru a preveni oboseala ochilor.

Ra95 CRI Afișa Culori reale

Ra≥95 Lcr poate afișa culorile reale ale obiectelor și de a face pictura mai deosebite.

Trei Temperaturi De Culoare A Crea Personalizate Lumina Buna

3000K-6000K de temperaturi de culoare poate fi ajustat în diferite medii.

Luminozitate Reglare fără Trepte mai deschisa sau mai Inchisa

Apăsați lung butonul pentru a regla luminozitatea în medii diferite.

Fără fir Utilizați 13+ Ore de Viață a Bateriei

Un 2200mAh baterie poate fi încărcată printr-un Type-C, portul de încărcare.Aproximativ 3 ore, în lumina mare de Aproximativ 13+ore în lumină scăzută

Proces Elaborat Design Elegant

Lampa LED șirag de mărgele: Full spectrumlamp margele, de înaltă qualitysoft de iluminat.Lentilă LED placă: Un mare dreptunghiular de transmitere a luminii placa creează moale și uniformă a luminii.Touch panel: - Un control tactil netede suprafață.Non-alunecare de bază: Solid și non-alunecare, greu de vârful de peste.Carcasă din aliaj de aluminiu: Mat metal este elegant și nepieritor.

Etichete: lampa de tabl, baseus energie banca, magnetic baseus lampa, lampa de monitor, baseus etui baterie, jump starter, transport gratuit pentru dormitor lampă de masă, studiu foto, drăguț studiu accesorii, clapper.

Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Origine NC(de Origine)
Material Aluminiu
Finisaj Nichel Periat
Nume De Brand Suncolourful
Tensiune 5V
Certificare CCC, CE, FCC, ROHS
Umbra Tip ABS
Este De Becuri Incluse Da
Corpul Material ABS, Aluminiu
Este Estompat Da
Stil Modern
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Numărul De Model MY279
Caracteristici Inteligent recunoaște medii de reglare automată luminozitate
Tip De Element Lămpi De Birou
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri

Scrie-ti parerea!

Baseus LED Masă Lampă Auto Regulament Inteligent Noptiera Dormitor Birou, Studio de Studiu Reîncărcabilă Lumina de Noapte Ochi Proteja Lampa de Birou

Scrie-ti parerea!

Produse similare