Pantofi Sport Lama Adidași De Înaltă Calitate În Aer Liber Lumina Respirabil Sport Pantofi Sport De Sex Masculin Adidasi Casual Cupluri Pantofi De Sport

Nou

27.27lei

Stil de Moda:pantofi sport pentru purtarea de zi cu zi,sport,in aer liber,sala de fitness,streetwear și așa mai departe !NAVA ÎN 24 DE ORE

Bine ati venit la magazinul nostru!

dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să contactați vânzătorul

IMPORTANT! ! !

Cum de a alege dimensiunea corectă?

1.Măsura lungimea piciorului ca pe o fotografie.

2.Găsi "Size" din graficul de dimensiunea de lungime picior!

3.Vă rugăm să nu măsoară lungimea branț,este diferită de lungimea piciorului.

4.Pentru dimensiunea exactă, vă rugăm să nu cumpere direct în funcție de țara dvs. este de dimensiune Europeană.Trebuie să fie în conformitate cu efective de picioare lungime.

Mod De Măsurare

Notă:

1.Potrivit dimensiune în dimensiunea diagramă sunt de dimensiune maximă, vă rugăm să permiteți-eroare de ± 5MM .Compara dimensiunea diagramă cu picioarele lungime cu atenție înainte de a comanda.

2.Vă rugăm conform tabel cu marimi pentru a alege dimensiunea cea mai adecvată!Acest lucru este foarte important,vă mulțumesc pentru înțelegere și colaborare!Doresc aveți un cumpărături fericit!

3.Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea corectă sau dacă aveți întrebări despre acest produs,vă rugăm să ne contactați ,vă vom oferi răspunsuri satisfăcătoare la fel de repede.

Notă:

1,vă Rugăm să permită ușor diferență de culoare din cauza la alt monitor

2,vă Rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție înainte de a comanda pentru a obține dimensiuni adecvate,vă mulțumesc atât de mult !

Etichete: adidași de top de mare craniu, bărbați adidas, bey blade, diesel om, oamenii de pantofi, mens adidas 2020, soman de lux adidași, piciorul sport, în aer liber, instrument, baschet topit.

Model Tip Mozaic
Origine NC(de Origine)
Tip De Închidere Dantelă-up
Element De Moda De cusut
Numele Departamentului Adult
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand LEOSOXS
Materiale De Captuseala Poliester
Branț Material latex
Material De Sus Ochiurilor de plasă (mesh Aer)
Numărul De Model Barbati Adidasi Respirabil Pantofi De Funcționare

Scrie-ti parerea!

Pantofi Sport Lama Adidași De Înaltă Calitate În Aer Liber Lumina Respirabil Sport Pantofi Sport De Sex Masculin Adidasi Casual Cupluri Pantofi De Sport

Scrie-ti parerea!

Produse similare