Vara Plasă Sport Barbati Pantofi Casual Plasă Talpă Moale Drumeții în aer liber Usoare ochiurilor de Plasă Bărbați Respirabil ochiurilor de Plasă Vulcaniza Pantofi

Nou

70.16lei

Acești pantofi sunt standard pantofi de piele, vă rugăm să alegeți o mărime mai mare pentru picior lățime

SATISFACTIA CLIENTULUI

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe Magazincredite.ro .com, cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transfer bancar).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Magazincredite.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Transport

1.Costul De Transport Maritim:

Selectați cantitatea în primul rând, apoi faceți clic pe țară prin intermediul logistic metode în pagină.

2.Du-te la pagina următoare, puteți vedea detaliile costul de transport maritim de fiecare logistic metode în selecție.

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de 2 până la 10 zile lucrătoare.

Politica De Returnare

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 2 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.vă mulțumesc foarte mult

Etichete: aer pantof, răcitorului de aer pentru camera, majorare de pantofi, aer curat pentru acasă, umidificator de aer pentru acasă, MAJORARE, omul de pantofi, aer pentru, aer conditionat, krasovki.

Element De Moda De cusut
Nume De Brand ICCLEK
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Culoare Albastru, negru, gri, kaki
Pantofi de om Pantofi de om
Sezon Primavara/Toamna
Model Tip Solid
Tip De Închidere Banda elastica
Timp pentru a pieței Primăvara anului 2021
Branț Material EVA
Materiale De Captuseala Ochiurilor de plasă
Material de singura Cauciuc
Caracteristici Respirabil, Ușor, Non-alunecare
adecvate sezonului Vara, Primavara, Toamna
Înălțime Toc Med (3-5cm)
Stil Ochiurilor de plasă pantofi
Material De Sus Ochiurilor de plasă (mesh Aer)
Numărul De Model 8801
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

Vara Plasă Sport Barbati Pantofi Casual Plasă Talpă Moale Drumeții în aer liber Usoare ochiurilor de Plasă Bărbați Respirabil ochiurilor de Plasă Vulcaniza Pantofi

Scrie-ti parerea!

Produse similare