10BUC S925 Argint DIY Colier Bratara accesorii de siliciu margele cu inel de poziționare reglabilă lumină margele vrac bea

Nou

20.74lei

Material: argint 925

1. Despre Calitate:

Noi nu vindem bijuterii false - toate bijuteriile noastre declarat ca argint 925, sau 990 de argint, sau 999 argint sunt realizate din 100% reale argint, placate!!

Dacă bijuterii de argint sunt testate la fel de fals, va vom returna integral banii!

2. Despre culoare argintie:

Aceasta nu este o problemă de calitate în cazul în care bijuterii de argint devin mai întunecate atunci când îl primiți.Toate de argint 925 sau 990 de argint, sau 999 de bijuterii de argint poate deveni oxidat. .

3. După vânzare

Acceptam retur pentru restituire sau de schimb pentru toate noastre de bijuterii în termen de 30 de zile de la livrare.Vă rugăm să ne contactați, odată ce nu există nici o problemă.

4. Cum pentru a curăța bijuterii de argint:vă Rugăm să folosiți lustruire stick sau o cârpă (veni cu bijuterii) pentru a curăța bijuterii, sau de a folosi un pic de pasta de dinti pentru a o curăța.FOARTE USOR!!

5.Sfaturi: Există o anumită eroare în măsurătoare manuală, datorită diferenței între monitoare diferite, pot exista aberatiile cromatice, vă rugăm să înțelegeți

Etichete: opal bijuterii, 925 inel cz, stupa budistă, islamul inel, 2 carate diamant, inel cu smarald, asscher tăiat inelul, perna taie inelul, arab inel, inel cu cristale.

Metale De Tip 925
Fine sau de Moda Moda
Material Metal
Origine NC(de Origine)
Tip De Metal Nici unul
Tip De Element Margele
Diametru Exterior 6mm
Numărul De Model DQGJZ

Scrie-ti parerea!

10BUC S925 Argint DIY Colier Bratara accesorii de siliciu margele cu inel de poziționare reglabilă lumină margele vrac bea

Scrie-ti parerea!

Produse similare