VIOLEWORKS 8/12/16 Linii Laser 3D Nivel de Auto-Nivelare 360 Cruce Orizontală Și Verticală foarte Puternic Green Laser de Nivel

Nou

199.36lei

【APP & TEHNOLOGIA bluetooth】 Cu conectivitate Bluetooth, utilizatorii pot controla de configurare laser din întreaga camere cu telefon inteligent și Aplicația.App este liber pentru a descărca și de a folosi, Aplicația poate comuta pe/de PE linii laser și modul puls, selectați laser avioane, ajusta linia de vizibilitate și oferă out-of-nivelul de alarmă.

【MULTIFUNCTIONAL 3x360 LASER INSTRUMENT】Unul de 360° pe orizontală și două de 360° pe verticală permite utilizatorilor să acopere podea, de perete, de tavan, toate în jurul valorii de camere.Trei linii laser pot fi selectate individual, în funcție de job-ul de aplicații.Cu smart pendul sistem, acest nivel cu laser instrument de auto nivelurile și indică out-of-nivel condiție în timp ce pendulul deblocat.Odată pendul blocat, acesta comută la modul manual pentru a bloca liniile pentru utilizare la orice unghi.

【De MARE CAPACITATE BATERIE de LITIU】de Mare capacitate baterie de litiu, cu rezistență îndelungată.Este reîncărcabilă litiu baterii și nu este nevoie să demontați bateria litiu atunci când este încărcat.Și acest nivel cu laser are o putere de interfață,de încărcare este foarte convenabil.

【DIFERITE MODURI】Înclinare≥3° alarma auto cu laser linie intermitent.Power off și apăsați butonul "Switch-UL" în partea de sus pentru 3s poate începe titlul funcție va începe, fascicul laser va fi blocat și îl puteți folosi la orice unghi.În plus,verde orizontală balon poate verifica nivelul de mașină.

【INTELIGENT de CONTROL de la DISTANȚĂ】Nou Upgrade de Inteligent Cip,acest nivel cu laser poate fi operat în mod inteligent de control de la distanță.Timp de răspuns rapid de viteză,de înaltă eficiență, de economisire de timp și de economisire a forței de muncă.

Caietul de sarcini:

Brand: VIOLEWORKS

Linii Laser(Opțional): 8/12/16 Linie

Material: Aliaj De Aluminiu Șasiu Materiale Plastice De Inginerie

Laser Culoare: Verde

Prindere de perete Distanta: 7 mm

Orizontal/Vertical Precizie: ±0,2 mm/1m

Undă Verde: 520 nm

Clasa de protecție: Clasa ⅲ

Nivelare Automată Interval: ±3°

Rotație Grade: 360°

Capacitate baterie: 11600mAh

Timp de lucru: 8-12H

Nivel de protecție: IP54 rezistent la Praf rezistent la apă și

Mediul De Lucru: Interior/Exterior

Temperatura De Operare: -10℃~45℃

Plug Tip: UE Plug

Aplicație: Auxiliar plăci de fixare, decor de perete, podea gresie fixare, balustrade scari,cu blană tavan,gresie,faianță, tencuieli.

Pachetul inclus:(10 BUC.)

1 x Laser de Nivel

1 x Baterie cu Litiu

1 x Control de la Distanță

1 x Lift Titular

1 x Suport de Perete

1 x Fier de Foi

1 x Suport Conector

1 x Încărcător

1 x Anti-toamna Sac

1 x Manual de Utilizare

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15 zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: Huepar, nivelul magnet, laser de putere, laser, nivel cu laser receptor regula, Level, laser ochiurilor de plasă, 4d nivel cu laser, nivel cu laser, nivele cu laser 12 linii.

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand becornce
Modelul De Măsurare 16 Linii
Este Dispozitiv Inteligent No
dimensiune 24x21x16cm
Numărul De Model 8/12/16 Linii Laser 3D Nivel de Auto-Nivelare
Tip Vertical Si Orizontal Lasere
Certificare Nici unul
Precizie ±0,2 mm/1m
Plug Type EU
Lungime de undă 520 Nm

Scrie-ti parerea!

VIOLEWORKS 8/12/16 Linii Laser 3D Nivel de Auto-Nivelare 360 Cruce Orizontală Și Verticală foarte Puternic Green Laser de Nivel

Scrie-ti parerea!

Produse similare