Vara Cele mai Recente 2021 Pește în aer liber T-Shirt pentru Bărbați 3D Imprimare Rece Pescuit Barbati Topuri Scurte Ocollar Casual Barbati Pescuit tricou Poissons

Nou

7.33lei

1. Dragul meu prieten, vă mulțumim pentru cumpărarea de cadouri de la magazinul nostru.Vă rugăm să nu uitați să furnizeze numele complet, adresa completă, codul poștal, numărul de telefon, astfel încât acestea pot cu succes primi pachetul. 2. Produsele noastre folosesc Asiatice dimensiuni.Vă rugăm să măsurați dimensiunea în funcție de hainele pe care le purta de obicei (nu corpul tau).Dacă măsurarea este în curs de desfășurare, vă rugăm să verificați dimensiunea între cele două mărimi cu dimensiunea diagramă înainte de cumpărare.Alegeți o dimensiune mai mare.Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, te rog spune-mi greutatea dumneavoastră și de greutate, te pot ajuta cu o sugestie.Notă: din Cauza manual de măsurători, vă rugăm să permiteți-0.5-1 inch diferite. (1 inch = 2,54 cm)În procesul de filmare, din cauza de iluminat, aparat de fotografiat și echipamente, culoarea reală de fotografie și produsul va fi ușor diferite, vă rugăm să prevaleze în natură!

Sfaturi cald pentru spalat rufe:

1. Se spală de mână la temperatura camerei, pe cât posibil, nu de înmuiere pentru o lungă perioadă de timp.E mai bine să se spele imediat după spălare.Este recomandat să utilizați detergent neutru, pentru a evita folosind detergent cu ingrediente de albire, spălare înapoi și soare, și pentru a evita răsucirea după spălare. 2. După spălare și deshidratare, este necesar pentru a închide rapid și fără probleme pentru a reduce ridurile și de a evita expunerea la soare și de uscare.

Etichete: 3d barbati tricou, cârlig de pește, bumbac cămașă hawaiană, aloha, pescuit camuflaj tricou, cooler, napalm death, protecție de pescuit tricou, momeală pește, bărbați în aer liber tricou.

Aplicabile Faptei Excursie
style 3 Casual
Model Tip 1 Print
Tesatura Tip Postav
Tip Model 3 Personajul
Model Tip 2 3d
Tip De Element Topuri
Gen BĂRBAȚI
Maneca Stil Regular maneca
Stil Noutate
stil 4 Moda
style 2 Noutate
Material Poliester
Lungime maneca(cm) scurt
Topuri De Tip Tees
Cu glugă No
Origine NC(de Origine)
style 1 pescuit
Guler O-Gât
Model Tip Print
Aplicabile Sezon Vara

Scrie-ti parerea!

Vara Cele mai Recente 2021 Pește în aer liber T-Shirt pentru Bărbați 3D Imprimare Rece Pescuit Barbati Topuri Scurte Ocollar Casual Barbati Pescuit tricou Poissons

Scrie-ti parerea!

Produse similare