30PCS Bucătărie Reteta Carduri - Carduri de față-Verso, 4 X 5.6 inch Perfect pentru decor nunta, Petrecere casa gradina DIY nunta

Nou

9.87lei

Caietul de sarcini:

1.O MULȚIME DE SPAȚIU PENTRU a SCRIE, ASPECTUL PERFECT: o Multime de spatiu pentru a se potrivi întreaga retete, spre deosebire de multe alte cărți de rețete.Dublu față de design cu linii pe spate.

2.De ÎNALTĂ CALITATE de CARDURI: 4 X 5.6 inch premium gol carduri de reteta, atractiv design floral. 50 de carduri de reteta într-un set de mijloace de economii suplimentare.

3.DURABIL, ROBUST, UȘOR de A SCRIE PE: Imprimate speciale 14pt gros mat card stock, nu lucios, scrie ușor cu orice tip de pix, marker, creion sau fără pete sau sângerări la cealaltă.

4.PERFECT PENTRU CASA, CADOU, SAU cabină de DUȘ de MIREASĂ: retete de acțiuni, înregistrați rețete de familie, folosiți în carte de bucate, reteta de liant, reteta acoperă, reteta titularului, sau caseta de reteta care se potriveste 4x5.6 carduri de reteta.Perfect pentru casa-încălzire petreceri și invitații!

Conținutul pachetului: 30PCs*Bucatarie Carduri

Notificare:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.

Etichete: xr iphone peliculă de carbon.

Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

30PCS Bucătărie Reteta Carduri - Carduri de față-Verso, 4 X 5.6 inch Perfect pentru decor nunta, Petrecere casa gradina DIY nunta

Scrie-ti parerea!

Produse similare