Dantelă-Up Talie De Sex Feminin Topuri De Corset Curele Late De Moda Pentru Femei Slăbire Teaca Burta Betelie Reglabil Columbian Centuri De Zale

Nou

48.51lei

Despre transport

1.Cele mai coletele vor fi trimise în termen de 1-2 zile,restul în termen de 5 zile. 2.Pentru en-gros,oferim gratuit exprima de transport maritim. 3.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite direct la client.

Despre post-vânzare politica

1.Problemă de calitate a Lua fotografii si sa ne contactati,va vom retrimite sau de restituire dacă este adevărat. 2.Alte probleme cu care Ne accepta returnare și rambursare atunci când nu este vina noastră,vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informații.

Despre customer service

Orice probleme,în mod normal,vom răspuns în 5-20 de minute.

Despre feedback-ul

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit.Nimic greșit,doar sa ne contactati,vom încerca cel mai bun să-l rezolve.

Etichete: Corset In Partea De Sus, bralett culturilor sus, moda dezosată corset, corset gotic, corset corset, corset din vinil, columbia corset, ochiurilor de plasă pur corset, 6xl corset, corset sexi.

Nume De Brand minifaceminigirl
Sugestiv Sexual No
Stil de zi cu zi
Obscene Imagine No
Origine NC(de Origine)
Material Poliester, Spandex
Gen Femei
Pachet 1*Corset Tops
Tip De Element Bustiere & Corsete
dimensiune S M L
Model Tip Solid
Decor Nici unul
Numărul De Model HY21071
Compoziția Materialului Poliester, Spandex

Scrie-ti parerea!

Dantelă-Up Talie De Sex Feminin Topuri De Corset Curele Late De Moda Pentru Femei Slăbire Teaca Burta Betelie Reglabil Columbian Centuri De Zale

Scrie-ti parerea!

Produse similare