2 BUC Scurgere Duș Silicon Bucátárie Scurgere Chiuveta de Păr Dop Catcher Filtru de Baie Accesorii de Baie Filtru Filtru de Canalizare

Nou

11.24lei

Nume produs: ventuza chiuveta de scurgere de podea

Greutate produs: 35 grame

Produs de ambalare: OPP

Dimensiune: 14*14CM

Material: TPR

Produs de culoare: gri, alb

【Material rezistent】Fabricat din flexibil Termo-Plastic-Cauciuc, anti-alunecare, caracterizat printr-o reziliență și rezistență la abraziune.Extrem de durabil de a utiliza.Soft touch suprafață este mai sigur pentru copii si animale de companie.În comparație cu oțel inoxidabil tub de scurgere de păr catcher, mai sigur și niciodată nu a ruginit.Nici substanțe chimice dur!

【Buna Drenaj Design】parul catcher sunt proiectate cu linii noi și densități de gaura de scurgere, care mai practică decât în mod normal scurgere duș protector.Acestea pot bloca păr și alte resturi mai eficient, fără a împiedica drenaj.

【Puternic de Adsorbție】parul Nostru catcher scurgere duș inferioară ventuza design echipata cu 4 ventuze, ușor de instalat și de a desprinde, mai puternic de adsorbție decât integrat fraieri.

【Ușor pentru a Elimina și Instala】Mici se ocupe de design, ușor pentru a ridica.A pus de scurgere de păr veghe în corespunzătoare chiuveta.În timp ce eliminarea, doar apuca mânerul din catcher și să păstreze merge.

【Nu Mai Înfundate de Scurgere】 - Ți cadă părul catcher pentru scurgere are un centru ridicat de design, care blochează eficient părul și păstrați canalizare gratuit de păr și resturi fără blocarea scurgere a apei, astfel încât debitului de apă rămâne de repede.

Lista de ambalare:

Gri capac filtru*1

Alb capac filtru*1

Etichete: alimente umbrela, design bucatarie, Culoare, folie de aluminiu de bucatarie, salata lingura, bucátárie instrument, pentru casa si bucatarie, acoperă mâncarea, fructe instrument, oală de gătit.

material1 TPR
Produs de culoare gri, alb
dimensiune 14*14CM
material2 Silicon
Nume De Brand basupply
Caracteristică Eco-Friendly, chiuveta de bucatarie scurgere
picurator Scurgere de podea
element nume Chiuveta Picurator
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

2 BUC Scurgere Duș Silicon Bucátárie Scurgere Chiuveta de Păr Dop Catcher Filtru de Baie Accesorii de Baie Filtru Filtru de Canalizare

Scrie-ti parerea!

Produse similare