Personalizate Sultanite Ceas, Ceas Art Deco, Sultanite Ceas de Argint, Piatră prețioasă Ceasuri pentru femei, Argint lucrate Manual Sultanite U

Nou

995.15lei

DETALII PRODUS

Produs: Argintiu De Lux Lucrat Manual Argint Art Deco Sultanite Ceas

Material: Argint 925, Sultanite Piatră Prețioasă

uita-lungime :20 cm

ceas greutate : 34.0

ceas măsurători : 24.48

Dacă sunteți în căutarea pentru Manual Unic Argint Art Deco Sultanite Ceasuri pentru Femei ai venit la locul potrivit.Unic ceas este, de asemenea, pot fi personalizate.

Cunosc TurquazSilverArt cu o calitate perfectă în sultanite de design de bijuterii.Dacă ați visat despre ceas perfect că geme culori se schimbă cu diferite surse de lumină; visele tale au devenit reale!

Mână artizanale de piatră prețioasă ceas este sigur de a prinde ochiul de cineva care o poate aprecia că e un design frumos.Ceas au sultanite pietre pretioase, cu scopul și rafinat argint watchband de design.

Sultanite culori variază de la galben, coniac, roz până la roșu.Sultanite prezintă impresionanta schimbare de culoare.Este unic, deoarece culoarea se schimbă cu sursă de lumină.Incandescent, fluorescent, piscină interioară și în aer liber lumina fiecare variație de culoare în gem.O piatră, atât de multe culori!

Sultanite Ceas, Argint Art Deco Ceas, Sultanite Ceas de Argint, Piatră prețioasă Ceasuri pentru femei, Argint lucrate Manual Sultanite Încheietura ceas este un cadou semnificativ pentru:

* Mame

* Mama-a-bes

* Surorile

* Pentru ea

* Suntem cele mai bune prietene

Uimitor brățară de argint watchs Materiale sunt din Otel Inoxidabil, Argint, sultanite Piatră prețioasă

Etichete: sk ceas, ary ceasuri, Femeie, zultanite om, ceas de argint femei, sultanite bărbați, bărbați ceas, alb argint ceasuri, pagani design ceas, dna femei ceas.

Mișcarea CUARȚ
Incuietoare Tip Nici unul
Trupa Lungime 18.5 cm
Trupa Tip De Material argint
Cazul Formei Runda
Renk Multi color
Model ART DECO
Lățime De Bandă 185mm
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Nume De Brand TurquazJewelryArt
Certificare Nici unul
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Stil De lux
Origine NC(de Origine)
Piatră prețioasă Diaspore, Zultanite
Diametru Cadran 25.86 mm
Piatra tăiată Rectangle

Scrie-ti parerea!

Personalizate Sultanite Ceas, Ceas Art Deco, Sultanite Ceas de Argint, Piatră prețioasă Ceasuri pentru femei, Argint lucrate Manual Sultanite U

Scrie-ti parerea!

Produse similare