Inkolelo AirPods Pro 2019 Impermeabil de Protecție Caz Moale rezistent la Socuri Silicon Acoperă Cu Breloc pentru AirPods Pro 3rd Gen Negru

Nou

16.82lei

inkolelo Caz Protector pentru AirPods Pro (3rd Gen 2019) din impermeabil și rezistent la impact silicon pentru Apple AirPods Pro.

● Fabricat din silicon de înaltă calitate material, ea are unic elasticitatea și elasticitate, care poate proteja în mod eficient AirPods Pro (3rd Gen 2019) de picături și umflături.

● Decupaj precis: Acest AirPods Pro (3rd Gen 2019) de protecție caz a fost proiectat cu precizie decupaje pentru butoane și funcționale porturi.

● Puteți încărca AirPods Pro 2019 fără a scoate-l din carcasă.Butonul nu interferează.

● Ușor de transportat: Cu o carabină, puteți transporta cu ușurință, în cazul în care pierde AirPods Pro.

La Airpods caz are un robust carabină pe care le puteți atașa la rucsac, pantaloni, computer caz, sau valiza.foarte convenabil pentru viața de zi cu zi și în aer liber, ușor de a transporta și de a evita pierderea Airpods Pro 2019.

Este flexibil și extrem de durabil pentru a proteja AirPods pro de a fi retrase.Suprafața este netedă și este foarte ușor pentru a șterge amprentele și murdăria.

Etichete: airpod pro cazuri, airpod totoro, etui aer păstăi, airpod caz pro, aj adidas, 270 air max om, airpod caz japoneză, airpod caz, lv lux airpods pro caz, airpods bag keychain.

Pachet Da
Material Silicon
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model airpods pro
Nume De Brand inkolelo
Tip De Element Cască De Cazuri
Culoare negru

Scrie-ti parerea!

Inkolelo AirPods Pro 2019 Impermeabil de Protecție Caz Moale rezistent la Socuri Silicon Acoperă Cu Breloc pentru AirPods Pro 3rd Gen Negru

Scrie-ti parerea!

Produse similare